Bánfi Imréné Barna Mária a szalon tulajdonosa elmondta tíz éve még a bankszakmában dolgozott. Azért alapította vállalkozását, mert egy nőnek az élet rengeteg területén helyt kell állni, és ehhez elengedhetetlen, hogy időt szánjanak magukra is.  A Mari Alakformáló és Egészségmegőrző Szalon tulajdonosa rendszeres vendége a Rádió 7-nek, hisz Mária stílustanácsadó is, így gyakran látja el hasznos tanácsokkal  a Rádió 7 hallgatóit és a promenad.hu olvasóit.

A rendezvényen részt vett a Vásárhelyi Vállalkozónők Egyesülete, melynek elnökétől Tóth Erzsébettől megtudtuk jelenleg átalakulóban van az egyesület, ezt nevük változása is jelzi.  Céljuk segíteni egymást, hisz vállalkozóként is nők szeretnének maradni.

A köszöntő beszédek után a délelőtt leglátványosabb része következett. Gyönyörködhettünk Ecker Szilvia divattervező legújabb 2015 tavasz nyári kollekciójában, amelyet múlt héten a Budapest Fashion Week-en is bemutatott.  A kollekció a Tündérvilág nevet viseli, a ruhák anyagai kézimunkával készültek, a finom selymeket maga a tervező festette meg.

Hogy a mozgás sem maradjon el, Molnár Aliz és csapata tartott zumba bemutatót, amelyhez – nagy örömükre – a gyermekek is csatlakozhattak.

Hajó Edina