Kos (március 21.-április 20.)

Kissé boldogtalan, jó lenne, ha utána járna, hogy miért is nem érzi jól magát a bőrében. Nézzen önmagába, derítse ki, mi az, ami hiányzik az életéből! Ameddig nem őszinte magához és nem tart komoly önvizsgálatot, addig a belső nyugtalanságán és elégedetlenségén nem tud úrrá lenni. Lehet, hogy nincs is olyan nagy baj, csak egy kis rendet kéne tennie a lelkében.

Bika (április 21.-május 20.)

Nyugodtabban kellene reagálnia azokra az eseményekre, amelyek nem a kedvére valók. Igyekszik kívülről higgadtnak látszani, de belül, közel sem olyan kiegyensúlyozott. Dúl-fúl magában, ha valamihez nem fűlik a foga, de meg kell csinálnia. Az indulatai elfojtásának az a hátránya, hogy komoly gyomorpanaszokhoz, fejfájáshoz és magas vérnyomáshoz vezethet.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Túl könnyedén veszi a párkapcsolatában felmerülő problémákat. Hajlamos ezt-azt elkendőzni vagy átsiklani olyasmin, ami kellemetlenséggel járna, ha beszélni kellene róla. Nem veszi észre, hogy a párja már nem olyan, mint régen, mert ráfogja a fáradtságra. Sajnos összekeveri a fásultságot a kimerültséggel, pedig őszinte érdeklődése a párja iránt még rendbe hozhat mindent.

Rák (június 22.- július 22.)

Szép dolog, ha törődik a családtagjaival, de a folytonos aggódást már nem biztos, hogy olyan könnyen tolerálják. Engedje, hogy mindenki a saját útját járja, a féltésével ne fékezze le őket! Nem szükséges, hogy mindenki egyetértsen önnel, s ne várja el, hogy minden az elképzelése szerint történjen. Higgye el, hogy sokkal erősebb a ragaszkodásuk, ha ad nekik egy kis szabadságot is.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)

Győztes típus, amit az élet minden területén érvényesíteni is akar. Márpedig akivel összehozta a sors legalább olyan lelki alkatú, mint ön. Most emberére akadt és nagy küzdelemre kell számítania, hacsak kissé nem vonul vissza. Még ha a látszat kedvért is. Ha valóban győztes akar lenni, akkor bizony fejet kel hajtania, máskülönben elveszítheti. Kérdés már csak az, hogy megéri-e?

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)

Használja még ki a természet szépségét, és szervezzen kirándulást! Mozduljon ki a jó meleg szobából, és élvezze a csodálatos színekben pompázó, bár egyre fogyó falevelek látványát! Idegrendszerének rendkívül jót tesz a csöndes erdei séta, ami minden gyógyszernél többet ér. Beszélje rá a barátait is egy közös időtöltésre a természetben! Biztosan nem fognak csalódni.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Ragaszkodjon az elképzeléséhez, ha már annyira vágyik arra a programra. Amennyiben ügyesen bánik a szavakkal, és kamatoztatja a diplomáciai érzékét, akkor eléri a szeretteinél, hogy önnel tartsanak. Ha szükséges ne féljen a konfrontációtól sem, mert a konfliktusok is hozzátartoznak egy kapcsolathoz. A tökéletes békés világ, amire vágyik, csak a mesében létezik.

Skorpió (október 23.-november 21.)

Fogadja el az ismerősei meghívását, mert igencsak szüksége van kikapcsolódásra! Gondjait igyekezzék otthon hagyni és csak élvezni a kellemes társaságot. Túlzásokba azért ne essen, főleg az italfogyasztás terén, mert ha nem ismer határt, akkor már csak keserű emlék marad a jól induló szórakozás. Viszont a másnaposság okozta panaszokkal nagyon meggyűlhet a baja.

Nyilas (november 22.-december 21.)

Igyekezzék szabaddá tenni magát és csak a kedvesével tölteni a mai napot! Kapcsolatuknak nagyon jót tesz a közösen eltöltött idő, s ha csak egymásra figyelnek. A gondjaikat tegyék félre és élvezzék egymás társaságát. A gyakori közös programok, mint egy pókháló lassan, de biztosan összekötik a két embert, ami az évek során kötelékké válik, amit nagyon nehéz szétszakítani.

Bak (december 22.-január 20.)

Nem biztos, hogy mindenki ég a vágytól, hogy még a mai napot is munkával töltse el. Ezért legyen megértő, és ne erőltesse másokra a saját elképzelését! Ám ha önként jelentkeznek és boldogan csatlakoznak önhöz, akkor elmondhatja, hogy a szerencse fia. De azért túl sok reményt ne fűzzön hozzá! Lehet, hogy ezen az úton a mai nap sajnos teljesen egyedül kell haladnia.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Igyekezzen nagy gondot fordítani a külsejére, ha szeretné meghódítani a szíve csücskét. Igaz, hogy még nem olyan régóta ismeri, de sokkal magabiztosabb lesz, ha öltözékét tökéletesnek érzi. Hisz belül még közel sem olyan magabiztos, mint amilyennek látszik. Azonban arra ügyeljen, hogy feltétlenül az alkalomnak megfelelően öltözzön, mert a kevés néha több.

Halak (február 20.-március 20.)

Nagy megelégedéssel tölti el, hogy a nap végére sikerül utolérnie magát, és már nem nyomasztják a teendői. Így sokkal könnyebben szenteli az idejét a kikapcsolódásnak. Megtapasztalta már, hogy jobban jár, ha betartja azt a mondást, hogy előbb a munka és csak utána a szórakozás. Ugyanis mindig nagyon nehezen viselte a halogatásból eredő lelkiismeret-furdalást.

Forrás: hirado.hu