Kos (március 21.- április 20.)

Hivatása kerül a figyelme központjába, mert érzi a változtatás szelét. Még pontosan nem tudja, hogy merre induljon, csak azt tudja, hogy mit szeretne a legszívesebben csinálni. Szüksége van arra, hogy a munkájában teljes mértékben kiteljesedhessen, már pedig a mostani elfoglaltságában sok örömet nem talál. Jó ötlet a változtatás, tegye meg, de kellő körültekintéssel.

Bika (április 21. – május 20.)

Itt az ideje, hogy végre felrázza magát a Csipkerózsika álmából, máskülönben végleg beleragad a megszokott életstílusába. Szembe kell szállnia a saját félelmeivel, és bizonyos dolgokat el kell engednie az életéből. Igaz, hogy nincs még itt a tavasz, de az újjászületést ősszel is el lehet kezdeni. Most az égiek is támogatják a lépéseit, ne féljen a változástól, legyen merész.

Ikrek (május 21.- június 21.)

Családi gondok nehezítik a napjait, ami sok energiáját és idejét is elrabolják. Ez egy átmeneti nehezebb időszak az életében, de szerencsére hamarosan túl lesz rajta. Most mindenkinek nehéz, de ha összefognak, akkor közösen könnyebben megbirkóznak a megnövekedett feladatokkal. A nagy hajtás közepette, néha azért tartson egy kis pihenőt, hogy levegőhöz juthasson.

Rák (június 22.- július 22.)

Az a félelme, hogy a mai napon halálra fogja unni magát, nem állja meg a helyét. Mindenhol és minden területen kimondottan önre van szükség, és minden azt sugallja, hogy a dolgok nem képesek a meg szokott útjukon haladni, és megállna még az élet is. Persze ez nincs így, de jól esik a hiúságának. Ezzel persze nagyon is sebezhetővé is válhat, mert kihasználhatják.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Törheti a fejét egész nap, hogy miért is kellett ezt a szerelmi csalódást elszenvednie, pedig olyan jól indult minden. A folytatásról nem is szólva, mivel tökéletesnek érezte az összhangot kettőjük között. Már pedig az, akibe olyan nagy reményt fektetett, annak máról – holnapra nyoma veszett. Hírtelen eltűnését nem érti, s nehezen viseli. Sajnos nincs mit tenni, törődjön bele.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Áldhatja a szerencséjét, hogy időben kapcsolt és nem ment bele olyan üzleti dolgokba, amik nem voltak teljesen makulátlanok. Józan esze egy kis megérzéssel fűszerezve a segítségére sietett, így sikeresen megúszhat egy komoly anyagi veszteséget. Amennyiben mégis belemegy, akkor a hosszú évek munkájának az eredménye válhat köddé.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Álmodozó hangulatban van, ami nem lenne baj, ha nem szólítaná a kötelesség. Gondolatai egészen máson járnak, és legszívesebben egésznap csak heverészne, vagy ami még jobb volna: kettesben lenni a kedvesével. Mivel se a kedvese nem ér rá, és az ágyban sem maradhat a végtelenségig, ezért bár mennyire is nem fűlik a foga hozzá, vissza kell térnie a valóságba.

Skorpió (október 23. -november 21.)

Reumás panaszait jobb, ha minél előbb kivizsgáltatja. Minél tovább vár és húzza az időt, különféle ürügyekkel, annál nagyobb az esélye, hogy a végén egy pár napig ágyhoz lesz kötve. Ne szedjen nyakra-főre mindenféle gyógyszereket, melyek ideig-óráig segítenek vagy nem. Lássa orvos, az a legbiztosabb. Egy kis pihenés és újra a tettek mezejére léphet.

Nyilas (november 22.- december 21.)

Jó lesz, ha nagyobb sebességre kapcsol, mielőtt végleg elmarad a határidőivel. Abban bízik, hogy még rengeteg ideje van arra, hogy elvégezze a feladatait, így nem érzékeli az idő múlását. Pedig az idő könyörtelenül halad, és ha nem szedi össze magát, akkor még kapkodással sem éri utol magát. Ennek pedig beláthatatlan következményei lehetnek.  Jobb, ha nem tétovázik tovább.

Bak (december 22.- január 20.)

Türelmetlenebb és ingerlékenyebb, mint általában, s nem képes a belső feszültségét levezetni, mert a kikapcsolódás képessége gátolt. Érzi, hogy meg akarják változtatni, s ez semmiképp sincs az ínyére. Nincs hozzászokva, hogy másodhegedűs legyen, és most legszívesebben fellázadna a kialakult helyzet ellen. Pozíciója nem igazán rózsás, de nem reménytelen. Hamarosan döntenie kell.

Vízöntő (január 21.- február 19.)

Akit kiszemelt magának, azt sajnos bármennyire is vágyik rá, nem érheti el. Nem mintha nem tetszene neki, sőt talán erősebben vonzódik, mint gondolná. De sajnos részéről ennyi és nem több, mert a szíve már foglalt és nem szeretne komolyabb viszonyba bonyolódni. Jobban jár, ha új útra lép és a hálóját másvalakire veti ki. Olyan valakit keres, aki komolyan viszonozza az érzelmeit.

Halak (február 20. – március 20.)

Fordulatokra számíthat az érzelmi életében, nagy mélységeket és magasságokat élhet meg. A kezdeti fellángolást a teljes elvarázsoltság állapota követheti. Majd jön a nehezebb időszak, amikor az bizonytalanság érzésével küszködhet, hogy mi lesz ebből a viszonyból, s hogy hova tart a kapcsolatuk. Egyelőre ne törje a fejét a távoli jövőn, csak élvezze a jelent, a boldogságot.

Forrás: hirado.hu