Kicsit csapatépítő, kicsit önismereti, kicsit lélekerősítő tréningen vehettek részt a Hétszínvirág és a Szivárvány Óvoda pedagógus dolgozói 2014. október 31.-én Koncz Zsuzsanna óvodapszichológus vezetésével.

A tréningen érzelmek megélése, ápolása, a közösség és az egyén fontossága került előtérbe.

Az előadó arra igyekezett felhívni mindannyiunk figyelmét, hogy habár a bizonytalanság, a fájdalom, az elvesztés elkerülhetetlen része az ember belső életének, ennek ellenére a „Tanító” mindig jelen van az életünkben, csak kellőképpen nyitottnak kell lennünk ahhoz, hogy észrevegyük őt… soha nem maradunk egyedül a problémánkkal – tudtuk meg a tréningen részt vevő Novák Csilla óvodapedagógustól.

Ennek a három órának a tapasztalataiból merítkezve megerősödtünk abban a hitben is, hogy a folytonos tanulás, tapasztalás, és munka mellett nagyon fontos, hogy közösen, egy csapatként, egymást támogatva haladjon mindenki a saját célja felé. Köszönet érte Koncz Zsuzsannának! – fogalmazott Novák Csilla.

A csapat- és lélekerősítő tréning eredményeképpen egyébként az óvodapedagógusi közösségre vonatkozóan is született egy megállapítás, mely szerint mély érzelmekben és belső értékekben gazdag, ugyanakkor jó kedélyállapotú, nevetni tudó, jó érzésű emberek kezei között nevelkednek a kisteleki óvodások.

Forrás és fotók: kistelekjaras.hu