Kos (március 21.-április 20.)

Céljai érdekében most hajlamos félretolni az útjába kerülő embereket. Az üzleti életben néha a harc elkerülhetetlen. A kisebb csalafintasággal kevert ügyesség sem káros, sőt ezzel leelőzheti az ellenfeleit. Azonban nagyot bukhat, ha elveti a sulykot és olyan eszközökhöz folyamodik, ami már szinte súrolja a tisztességtelenség határát. A cél ne szentesítse az eszközt!

Bika (április 21. – május 20.)

Úgy érezheti, hogy teljesítő képessége határán jár, ha így van, akkor ne sajnálja se az idejét, se a pénzét arra, hogy ha mást nem is, de néhány napra vegye ki a szabadságát és tegye azt, amit jónak lát. Csak azt tegye, amihez kedve van lelkiismeret-furdalás nélkül. A jelenlegi helyzetében a legjobb gyógymód a semmittevés, ami nem más, minthogy szabadnak érzi magát.

Ikrek (május 21.- június 21.)

Kapcsolatában ne törekedjen tejhatalomra, mert lehet, hogy nagyon kényelmes, de hosszútávon biztosan nem vezet jóra. Ne használja ki a párja engedékenységét, vagy a békességvágyát, hanem próbálja meg egyensúlyban tartani a kapcsolatát. A hatalomról való némi lemondás sokkal többet ér hosszútávon mindenképpen, mint az egyeduralom. Kerülje a végleteket!

Rák (június 22.- július 22.)

Váratlanul pénz állhat a házhoz, de ha nem tudnak megegyezni a pénz helyéről a szeretteivel, akkor több lesz benne a bánat, mint az öröm. Ügyeljen rá, hogy a vitát ne fokozza a végetekig, és az akaratát se próbálja a családtagjaira erőltetni. Vigyázzon, mert a mai napon még a kicsiny nézeteltérésből is óriási perpatvar lehet. Jobban jár, ha elnapolja a döntést.

Oroszlán (július 23. –augusztus 22.)

Bátran használja ki az alkotásvágyát. Főleg a szakácsművészetét mutassa meg a külvilágnak, most nagy sikerre és elismerésre számíthat. Nem kell rögtön a legnagyobb kitüntetésre gondolnia, kezdetnek elég, ha a családja vagy a baráti körében arathatja le a munkája babérjait. Ne féljen az újításoktól, az új és ismeretlen fűszerektől, vagy a kissé szokatlan ételektől sem.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Túl sok munkát vállalt és most már kissé megbánta, hogy olyan könnyen kötélnek állt. Az ajánlat nagyon csábító, de ezzel még a maradék szabadideje is veszélybe kerülhet. A becsvágyát maximálisan kielégíti a felkérés, de ez nem ellensúlyozza a rendkívüli fáradtságát. Ha nem képes lemondani a nem is kevés keresetről, akkor erősen gondoljon arra az összegre, amit kap érte.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A mai napon nagy szerencséje van és ezt a Jupiter bolygónak köszönheti, „aki a hóna alá nyúl”. Bármihez fog könnyen megvalósulhat és még a nehéz helyzetekből is játszva kijut. A siker szinte az ölébe hull és ez érvényes a magánéletére is. Most érdemes az üzleti életben is kockáztatnia, persze csak kellő körültekintéssel. Vigyázzon, mert Ámor is eltalálja szívét!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Mindent megtenne, hogy a szíve választottját megszerezze, és maga mellett tudhassa. Még az ördöggel is cimborálna, hogy a célját mihamarább elérje. Pedig rossz helyen keresgél, mert az ördögnek nem sok köze van ehhez a tervéhez, sőt segíteni sem tudná a célját, és inkább ártana a megjelenésével, mint használna. Törődjön bele, hogy csak magára számíthat.

Nyilas (november 22.- december 21.)

A mai napi hangulata egy hullámvasúthoz hasonló. Reggel vidáman ébred, és gyönyörűnek látja a világot, jól halad a munkájával legalább is délig. Majd egy kellemetlen hír és egy még kellemetlenebb kollega sikeresen elrontják a délutánját. A főnöke igazságtalan megjegyzésével szinte tört döf a szívébe. Estére azonban kiderül az ég, boldog, mert a kedvese a tenyerén hordja.

Bak (december 22.- január 20.)

Fennáll az ínhüvely gyulladás esélye, amelyhez még vállizom fájdalom is csatlakozhat, nagyon megnehezítve az életét. A gyulladáshoz a Mars bolygó is jelentősen hozzájárul, de az alapprobléma a számítógép, vagy a mobiltelefon billentyűzetének helytelen és túlzásba vitt használata. Mindig üljön egyenes háttal az asztalnál, a karja 90 fokos szöget zárjon be, ne lógjon a levegőben.

Vízöntő (január 21.- február 19.)

Jobb időbeosztásra van szüksége, ha a napi teendőiben a lemaradását be akarja hozni. Ne feledje, hogy a jó szervezés a megoldás kulcsa, amihez egy kis leleményesség is kell. Az elkeseredettség vagy a dühöngés nem segít, de a kapkodás vagy a szorongás is csak többet árt, mint használ. Munkája és az ügyeinek az intézésének a megszervezéshez, mint mindenhez gyakorlat kell.

Halak (február 20. – március 20.)

Nagy lendülettel veti bele magát a lakása átrendezésébe, úgy érzi, hogy jóformán mindent ki kell selejteznie. Ez igen dicsérendő elhatározás, de ügyeljen arra, hogy a fürdővízzel ne öntse ki a gyereket is. Azaz ne essen a végletek csapdájába, mert a túlzott lelkesedésében olyan a szívéhez közel álló dolgoktól is megszabadulhat, amit később még nagyon megbánhat.

Forrás: hirado.hu