Kos – Ma a késés nagy szerepet játszik a hangulata alakulásában. Vagy Ön érkezik késve, vagy a barátai nem tartják a megbeszélt időpontot, ettől pedig feszültté válhat. Még jó, hogy manapság mindenkinél van mobil. Csörögjön rá a másikra!

Bika – Rendezze párjával a nehézségeket, de ne aggódjon, nem lesz válásveszély, a kedvese mindent meg fog érteni. Ha jogi problémákkal küzd, akár peren kívül is megegyezhetnek az ellenfelével, mégpedig úgy, hogy mindeközben sikerül megvédenie a saját igazát.

Ikrek – Javítson a kapcsolatain. Ma mindenki önnel szeretne beszélgetni, és ön őszintén elmondhatja véleményét bármely témáról. Még egy új üzleti lehetőséggel is megismerkedhet, ne mondjon egyből nemet.

Rák – Nagylelkű és adakozó akar lenni embertársai felé, de ha ezt ki akarják önből kényszeríteni, mereven ellenáll majd. Ha mások bármilyen módon megpróbálják korlátozni, vagy megkurtítani személyes szabadságát, lázad. A pénzügyek miatt vitákra, összetűzésekre kerülhet sor.

Oroszlán – Most biztosan jól sikerülnek a vizsgái. Ha ön már kikerült az iskolapadból, akkor érdeklődése az okkultizmus, a misztika, az asztrológia felé fordulhat, de a tudományos, műszaki témakörök is felcsigázzák. Ha nyitott lesz, sokat nyerhet következő évek tapasztalataiból.

Szűz – A mai nap az önismeretről szól. Jól teszi, ha leül a tükör elé, és megpróbálja őszintén tisztázni önmagával, mik is azok a mozgatórugók, amik a vágyai felé kergetik, és akár azt is kitalálhatja, milyen személyiségtípus is Ön.

Mérleg – Sok örömet hozhat ez nap önnek, főleg anyagi téren, de hétvégén inkább ne foglalkozzon az üzleti ügyekkel, munkával, inkább párjára összpontosítson. A vasárnap kimondottan romantikusnak ígérkezik

Skorpió – A Skorpióknak most kezdődik az év legszebb része. Nem csak a születésnapja, de a közelgő év vége miatt is egyre tettre készebb. Rengeteg álmát meg akarja és meg is tudja valósítani a következő időszakban.

Nyilas – Ma új találkozásokban lesz része, és szerelmi izgalmak hoznak feszültséget a mindennapokba. Ha huzamosabb ideig egyedül élt, most itt az ideje, hogy találkozzon egy nagy szerelemmel. Ha kapcsolatban él, egészen új élményekben lehet része a kedvesével.

Bak – Ne számítson arra, hogy nyugalmas napja lesz. Az Uránusz bolygó állandóan új ismereteket kíván öntől, lehetősége sincs mélyebbre ásni egy-egy ügyben. A nap önnek is 24 órából áll, a mai feladatokkal kell megbirkóznia. A holnapi tennivalókat úgysem végezhetné el ma.

Vízöntő – Nyugtalan lehet ma, hiszen ön sokkal nagyobb személyi szabadságra vágyik. Nyugodjon meg, a legjobb irányban halad, nincs semmi oka arra, hogy megkérdőjelezzen bizonyos dolgokat. Nem most van itt az ideje az ilyesfajta helyzetelemzésnek.

Halak – Keresse elő sportfelszerelését, mert kiváló időszak ez a mozgás minden fajtájához. Ne játsszon magányos farkast, működjön együtt a többiekkel! Például focizhatnának, futhatnának, biciklizhetnének, vagy csak sétálhatnának együtt.

Forrás: astronet.hu