A bajnokságban mutatott forma alapján azt hinnénk könnyű mérkőzés vár a csapatra,de a tabellán elfoglalt helyezés nem minden. A vásárhelyi csapat két hét szünet után ismét hazai pályán szerepel, de immár a múlthéten átadott centerpályán fogadja ellenfelét. A héten már a válogatott játékosok (Szilágyi,Szabó,Kökény,Marton,Bertók) is visszatértek a csapathoz és gőzerővel készülnek a hétvégi bajnokira. Szezonbeli 9. győzelmét szerezheti a HFC, ha sikerrel veszik a hétvégi fordulót, amihez valószínűleg lesz egy-két szava Czeigersmidt Roland tanítványainak is.

A Kistelek csapata idén is a kiesés ellen küzd, sok fiatal játékossal a soraikban. Ebben a bajnoki szezonban egy bajnoki győzelemnél járnak, amit épp az előző fordulóban sikerült megszerezni a Mórahalom ellen. Ez a győzelem valószínűleg megnöveli az önbizalmukat és teher nélkül lépnek pályára Hódmezővásárhelyen.

A 12. forduló műsora: November 1. (szombat) 13.30: Rosmarin Zrt. Mártély – Tápé ESK, Makó FC – Mindszent SE, Csongrád TSE – Sándorfalva SK, Mórahalom VSE – Szegedi VSE, Szentesi Kinizsi TE – Ásotthalom TE, Algyő SK – Ujszegedi TC. 17.00: FK 1899 Szeged – Tiszasziget SE.

November 2. (vasárnap) 13.30: Hódmezővásárhelyi FC – Kisteleki TE.

Forrás: Czibere Adrián