Vasárnap az aktuális címvédő és az idei bajnokságot is pontveszteség nélkül vezető,100%-os Szegedi AK női csapata látogatott a Városi Stadionba. Az 53. percben szerzett góllal vezettek a lányok, de ezután nagy nyomás nehezedett a védelemre. Folyamatosan támadtak a vendégek és fölényük végül a 89.percben érett góllá. A rendkívül pörgős, olykor igen magas színvonalú mérkőzésen a pontosztozkodás igazságosnak mondható.

A történethez hozzá tartozik, hogy majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt ugyanettől a csapattól 14-0-ra kaptak ki a vásárhelyi lányok, most pedig egyedüli csapatként pontot szereztek tőlük a bajnokságban.

Csongrád megyei felnőtt,csökkentett pálya méretű bajnokság,7.forduló:

HFC -Szegedi AK 1-1(0-0)

HFC:Kis Erzsébet – Borsodi Nikolett,Kovács Dóra,Gyevi-Szabó Viktória – Orovecz Éva,Kiss-Molnár Nikolett,Mucsi Maja,Hódi Katalin – Szabados Adrienn,Deák Bianka

Cserék: Tóth Zsuzsa,Gojdár Jenifer,Réczi Éva,Balázs Csenge,Gugolya Bianka

Gólszerző:Deák Bianka illetve Varga Zsuzsa

Soós Zoltán: „Az eredmény miatt elmondhatatlanul büszke vagyok a lányainkra, de talán ami még nagyobb büszkeséggel tölt el, az-az önmagukba és egymásba vetett hitük,a győzni,és küzdeni akarásuk,valamint a mutatott játékuk. Megmutatták maguknak azt, hogy igen is megéri keményen dolgozni. Mérhetetlenül büszke vagyok játékosaimra.”

 

Csongrád megyei U-17-es keresztpályás bajnokság,3.forduló:

HFC – Újszentiván SE 0-1

HFC – Kiskundorozsmai Bombázók 1-1

Gólszerző: Hódi Katalin

HFC-Makó Maros-Menti UFC 0-0

 

HFC U17:Fehér Ágnes – Szalai Gréta,Gyevi-Szabó Viktória,Kispál Kitti – Orovecz Éva,Kiss-Molnár Nikolett,Hódi Katalin – Bihari Regina

Cserék: Szabó Réka,Gábor Mónika,Gábor Noémi,Gábor Viktória,Hódossy Virág

Soós Zoltán:”A felnőtt keretből még korban ebbe a bajnokságba is beillő játékosokkal megerősített U-17-es csapatunk két értékes döntetlennel gazdagodott. Az eredményen felül azonban a játék minősége miatt érdemelnek dicséretet fiataljaink. Egyre érettebben és magabiztosabban futballoznak és elindultak a komoly fejlődés útján.”

Forrás: Czibere Adrián