Kos (március 21.-április 20.)

Ebben a helyzetben most nem lát tisztán, elbizonytalanodott és szeretne több információhoz jutni, hogy ha kell, akkor dönteni tudjon. Nehezen viseli ezt a ködös helyzetet, mert általában a tettek embere és szereti nyíltan, szemtől szemben megvívni a harcait. Pedig most várakoznia kell, és hagyni, hogy az ellenfél lépjen először.

Bika (április 21. – május 20.)

Sajnos a mai napon túlóráznia kell, így le kell mondania a várva várt esti programját. Biztosra ígérte a találkozót, így most nagyon kellemetlen helyzetbe került. Ráadásul a kedvese szemrehányását is hallgatnia kell, és el kell viselnie látványos jeleneteit is. Reálisan látja, hogy talán nem ő az igazi, ha már most nem képes tolerálni egy váratlan helyzetet.

Ikrek (május 21.- június 21.)

A kapcsolatában megérett a helyzet, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. Ne hagyja, hogy a ki nem beszélt problémák végül alááshassák a harmóniát kettőjük között! Mondja el, mi az, ami bántja, töviről hegyire, de hallgassa meg a másik felet is. Lehet, hogy sok igazsággal is szembesülnie kell, de ezt most nem úszhatja meg. Vádaskodni, kritizálni azonban szigorúan tilos!

Rák (június 22.- július 22.)

Komoly kockázatot vállal, ha egyszerre két lovat akar megülni. Igaz, hogy nehéz lehet a választás, és még nehezebb a döntés, de hosszú távon nem kifizetődő a zavarosban halászni. Vigyázzon a jó hírére, mert most könnyen bajba kerülhet. Fontos, hogy most ne a vele járó anyagi haszonra gondoljon, hanem a nyugalmára is, mert nehezen viseli el a stresszt.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Nehezen emészti meg, hogy a nagy reményekkel kecsegtető terve nem járt sikerrel. A befektetett pénzt nem is sajnálja annyira, mint a ráfordított időt. Csalódotts, mert úgy érzi, mindent megtett, hogy a célját elérje. Kudarcnak tekinti, s nem tud beletörődni abba, hogy bárki is háttérbe szoríthatta. Ne rágódjon túl sokáig a dolgon, mert az egészsége látja kárát!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Itt az ideje a változtatásnak s annak, hogy új útra lépjen. Merjen kockáztatni, mert ha egy helyben toporog, és a biztos, de újdonságoktól mentes utat választja, akkor később bánni fogja a döntését. Szellemi fejlődésének is jót tenne, az új környezet és a számos kihívás. Gondolatban már sokszor eljátszott ezzel az lehetőséggel, most már csak a megvalósítás van hátra.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Nyugalmas napnak néz elébe, harmónia uralkodik a lelkében. Szerencsére nem csapkodnak az érzelmi viharok villámai a feje felett, így a munkájára tud teljes erőbedobással koncentrálni. Alig várja, hogy hazatérjen az otthonába, és élvezze a nyugalmat, a szerettei adta biztonságot. Szeretetteli gondoskodása a párja felé fordul, aki élvezi a kényeztetést.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Rengeteg munkája mellett most nem sok ideje marad a magánéletére, amit a kedvese zokon is vesz. Próbáljon egyensúlyt teremteni, nehogy úgy járjon, hogy mire az anyagi biztonságát megteremtette, az érzelmi élete gondjaival kelljen szembesülnie. A nappal a munka és a karrier építés ideje, de az este a családé vagy a pihenésé, a szórakozásé.

Nyilas (november 22.- december 21.)

Ügyeljen rá, hogy ne hasonlítgassa össze saját életét másokéval. Hisz nem tudhatja, hogy igazából a tetszetős felszín alatt valójában mi is húzódik meg. Mindenkinek más az élete, s nem tudhatja, hogy milyen életfeladatot kell teljesítenie vagy milyen utat kell bejárnia. Inkább próbáljon meg minél több élményt átélni, sok örömet adni és segíteni másoknak!

Bak (december 22.- január 20.)

Ne törődjön most senki véleményével, most bátran menjen a saját feje után! Az ötlet jó, az elképzeléseihez megvan a kellő energiája, és a tehetségben sem szűkölködik. Legyen határozott és főleg kitartó, kishitűségnek most nincs helye! Különben is, ne felejtse el, hogy ha rossz lesz, akkor önnek lesz rossz, de ha jól végződik, akkor önnek lesz jó.

Vízöntő (január 21.- február 19.)

A magányos Vízöntők, most bátran kezdeményezzenek, mert biztos sikerre számíthatnak. Nem kell már sokáig várniuk, ha esélyt ad a nagy Ő-nek, hogy megtalálja. Még ha fáradt is, akár munka után is, járjon társaságba, menjen szórakozni. Ha mindig otthon ül, akkor kevés az esélye, hogy megtalálja élete párját. Igaz, hogy vannak még csodák, de ne erre várjon.

Halak (február 20. – március 20.)

Itt az ideje, hogy a tegyen végre önmagáért is, ne csak mások életét tegye rendbe. Az önzetlen segítő szándék nagyon nemes tulajdonság, de ne vigye túlzásba. Belső értékeit bátran mutassa meg a világnak, és a lelke legmélyén meghúzódott terveit is valósítsa meg. Ne legyen kishitű, mert a szerények és a visszahúzódók is elérhetnek komoly sikereket.

Forrás: hirado.hu