Kos (március 21.- április 20.)

Itt az idő, hogy az évek során maga köré épített falat szép lassan lebontsa. Ugyanis valaki szeretne e falak mögé kerülni és a lebontásukban segédkezni. Ez a “jelentkező” őszinte szándékkal közeledik, ezért a szívét védő pajzsot most nyugodtan leteheti. Igaz szerelem várja, túlzott zárkózottságával nehogy elrontson mindent.

Bika (április 21. – május 20.)

Vegye komolyan a társa kívánságait, ne söpörje félre, engedje a “gyeplőt” kissé lazábbra. Szereti, ha a kapcsolatában a dolgok a saját szája íze szerint alakulnak, ezért a kedvessége, nagyvonalúsága mögött is időnként erős birtoklási vágy húzódik meg. Szabadságszerető párja egy fejlődést hozó lecke az életében, aki komoly változásra készteti.

Ikrek (május 21.- június 21.)

Rengeteg testmozgást igényel, szívesen sportol, de csak a könnyebb sportokat űzi. A kerékpározás felettébb hasznos, mert átmozgatja az izmait és a jó levegő a tüdejének elixír. Feltétlenül viseljen védőfelszerelést és láthatósági mellényt, kerékpárja világításáról se feledkezzen meg. A szennyezett levegőjű utakat feltétlenül kerülje.

Rák (június 22.- július 22.)

Mostanában érdeklődése ismét az ezotéria felé fordult, szívesen belevetné magát a tanulmányozásába, de most sem ideje, sem lehetősége nincs rá, hogy egy hosszan tartó tanfolyamot elvégezzen. Ne csüggedjen, a tervét ne adja fel, akkor látogasson ingyenes szemináriumokat, vagy olvasson az e témába vágó könyveket, folyóiratokat akár könyvtárban is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Feltétlenül vegye komolyan az emésztési panaszait, mert, ha túlzásba viszi a zsíros, fűszeres, nehéz ételek fogyasztását, akkor a panaszai krónikussá válhatnak. Elsősorban a máj- és az epepanaszok keseríthetik meg az életét. A súlyfeleslegről nem is szólva, ami kimondottan előnytelenné tenné jó testi felépítését, elegáns külsejét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Bármennyire is józan és gyakorlatias ember, a szíve mélyén mégis be kell látnia, hogy az igaz szerelmek sohasem múlnak el. Legfeljebb megszakadnak, de utána bármikor újraéleszthetők, elég csak egy szikra, és a nagy szenvedélyek újra visszatérnek. Ha nem is hisz a mindet elsöprő szerelemben, legalább ne legyen túlzottan cinikus.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A jegyében járó Vénusz bolygó még vonzóbbá teszi, és a népszerűségére sem lehet panasza. Társaságban nem lehet nem észrevenni, mindenki a közelébe szeretne férkőzni és igyekszik levenni a lábáról. Egy kis flörtölés nem árt, még ha kiegyensúlyozott párkapcsolatban is él. De ennél többre ne “vállalkozzon”, mert akkor komoly zűrzavart okozhat.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Remekül bánik a szavakkal, képes meggyőzni másokat olyan hevesen és meggyőződéssel, hogy azok is ön mellé állnak, akik eddig kételkedtek a teveiben. Nyelvtanuláson vagy egy újabb továbbképzésen is töri a fejét, ég a vágytól hogy újabb ismeretekre tegyen szert. Megérzései remekül működnek, most olyasmire is ráérez, amire mások nem.

Nyilas (november 22.- december 21.)

Szereti a kihívásokat, nem fél a kockáztatástól, szívesen vállalja a megméretést. Kalandvágya, ami már nem egyszer bajba sodorta, a Mars bolygó hatására újabb könnyelműségre hajlamosítja. Ebben az időszakban csöppet sem tanácsos a meggondolatlanság, sem anyagi, sem érzelmi téren . Óvatosan vezessen, az utakat nem tekintse rodeópályának!

Bak (december 22.- január 20.)

Anyagi helyzete megengedi, hogy régóta dédelgetett álmát megvalósítsa. Akkor miért habozik? Rengeteget dolgozik, minden energiáját a pénzszerzésre fordítja, vigyázzon, mert a szervezete megsínyli a hajszát. Most a Plútó bolygó hatására a magán- és az üzleti életében egyaránt hajlamos mindent túlzásba vinni, de a végletek sohasem vezetnek jóra.

Vízöntő (január 21.- február 19.)

Kishitűsége nem jó tanácsadó. Merjen bátran a színre lépni és megmutatni eddig rejtőzködő tehetségét. Olyan adottságokkal rendelkezik, melyekkel végre megvalósíthatja régóta dédelgetett álmát, és komoly sikert érhet el. Rendkívül fontos, hogy az ötletessége, tehetsége kitartással is párosuljon, s hogy jobban bízzon önmagában.

Halak (február 20. – március 20.)

A mai nap kedvez a szerelemnek, a romantikus találkozásnak, de fontos, hogy ne kergessen délibábot. Maradjon a realitás talaján, és ne akarja az elképzeléseit egyszerre és rögtön megvalósítani, ráerőltetni a partnerére. A pók is lassan szövögeti a hálóját, hisz biztos benne, hogy előbb vagy utóbb még vacsora is kerül bele. Tanuljon tőle!

Forrás: hirado.hu