Az U-17-es bajnokságban, a csoportban a legfiatalabb játékosokkal kiálló csapat a HFC U17,hiszen az ebben a korosztályba illő 98-as, 99-es születésű lányok a felnőtt csapat stabil kezdői játékosai. Így a csapatot 11-12 éves lányok alkotják,akik minden mérkőzésen erőn felül teljesítve próbálják felvenni a versenyt a sokszor idősebb lányokkal.

Csongrád megyei U-17-es keresztpályás bajnokság,2.forduló:

HFC – Újszentiván SE 0-3
HFC – Kiskundorozsmai Bombázók 0-0 
HFC – Székkutas TC 1-0

Gólszerző:Hódossy Virág

HFC – Maros-Menti UFC 0-1

Edző:Soós Zoltán

Soós Zoltán:“Az eredményektől függetlenül remekül szerepeltek a lányok és amit én a létező legfontosabbnak tartok,percről percre fejlődtek. A legutóbbi bajnoki fordulóhoz képest klasszisokkal jobb játékot mutattak egyénileg és csapat szinten is.

A felnőtt csapat a Csongrád megyei női felnőtt bajnokság 4.fordulójában  Mezőberény SK csapatát fogadta

Mivel még éles mérkőzésen nem találkozott a HFC a Mezőberényi csapattal,így előzetesen csak annyit tudhattak,hogy kemény és szoros mérkőzés vár a lányokra. Két hasonló erősségű csapat mérkőzésén a szerencsésebb együttes nyert. A reális eredmény talán a pontosztozkodással végződő döntetlen lett volna,de a kapufa két jól eltalált lövésnél is a Mezőberényieket segítette.

Csongrád megyei felnőtt,csökkentett pálya méretű bajnokság,4.forduló:

HFC – Mezőberényi FC 1-2

Gólszerző: Hódi Katalin

Edző: Soós Zoltán

Soós Zoltán:“Az összes játékos, jobban mondva a CSAPAT jelesre vizsgázott akarásból,elszántságból és tartásból,miután 2 gólos hátrányból is sikerült felállnunk és csak hajszálon múlt az egyenlítés. A vereség ellenére arra kértem a játékosaimat,hogy emeljék fel a fejüket és legyenek büszkék az előbb említett sportemberi értékekre és arra,hogy ismételten bebizonyították,hogy a napról napra elvégzett kemény munka elképesztően nagy iramú fejlődést eredményez.”


Czibere Adrián