Munkavégzés közben ért halálos áramütés egy 31 éves baksi férfit Mindszenten szeptember 23-án a délutáni órákban. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja, halált okozó foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indult nyomozás ismeretlen tettes ellen.

Szeptember 23-án a kora reggeli órákban Hódmezővásárhelyen az ipari elkerülő úton közlekedett egy mezőtúri nő az általa vezetett Suzuki szgk-val. A körforgalomhoz érve későn vette észre az előtte forgalmi okból lassító Mercedes tgk-t és a jármű hátuljának ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, kb. 250.000 Ft anyagi kár keletkezett.

Ugyanazon a napon délután Hódmezővásárhely külterületén, Székkutas előtt a 47-es főút mellett a jobb oldali útpadkán parkolt egy Fiat Ducato szgk. Ugyanebben az időben Vásárhely felől Székkutas irányába haladt egy ismeretlen személy által vezetett pótkocsis teherautó. Mikor az ismeretlen jármú a Fiatot kikerülte a pótkocsi jobb oldalával a Fiat Ducato bal oldalának ütközött és megrongálta azt. A baleset során kb. 100.000 Ft anyagi kár keletkezett, az okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott.

Szeptember 24-én a reggeli órákban egy helyi nő egy Skoda Fabia szgk-val parkolt az Andrássy út – Szent Antal utca kereszteződésénél az úttest jobb szélén az úttesttel párhuzamosan. A gépkocsi vezetője nem győződött meg róla, hogy járműve kikerülésébe kezdett egy kerékpáros és a vezető felőli ajtót kinyitotta. A bal oldalról érkező biciklis a kocsi ajtajának ütközött és elesett. A baleset során könnyű sérülést szenvedett el.

Szeptember 28-án az esti órákban egy gyermekkorú személy közlekedett kerékpárjával Hódmezővásárhelyen a Sas utcán. A Görbe utcához érve az “elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a jobbról érkező motorkerékpárnak és az útkereszteződésben behaladt elé. A motorkerékpárt vezető férfi fékezett, de ennek ellenére a kerékpárosnak ütközött. A biciklis fiú, a motoros és utasa is könnyű sérülést szenvedtek el.