Mint arról korábban beszámoltunk, a Mari Alakformáló és Egészségmegőrző Szalon a közelmúltban egy új, lézeres alakformáló géppel bővült.

Bánfi Imréné Barna Mária Kis Kata műsorvezető kérdéseire válaszolva elmondta, a lézeres zsírbontó a lézer segítségével a zsírsejtek falát áteresztővé teszi, ezáltal a bennük lévő víz és zsír a nyirokkeringésbe kerül. Az eszköz ugyan nem tünteti el a zsírsejteket, de jelentősen lecsökkenti azok méreteit.  A tapasztalatok szerint a rendszeresen igénybe vevők átlagosan 30-40 centimétert karcsúsodtak az eszköztől.

A szalonban ezen kívül hypoxi trainert is kipróbálhatunk. Ennek alkalmazásakor a vendég fekvő helyzetben kerékpározik, miközben deréktól lefelé benne van a vákuumot biztosító eszközben. A csípőről, a hasról és a combról eltünteti a felesleget, és a keringést is serkenti.

A rádióhullámos kezelés során a hullámok a bőr rétegeibe kb. 3-6 mm mélyen hatolnak be. Ezzel a módszerrel kontrollált gyulladást hoznak létre a bőr felületén, ami a kötőszövet megújulását és a bőr kisimulását eredményezi.

Az ultrahangos kavitáció a zsírsejtek számát csökkenti szétrobbantva, majd a nyirokkeringés segítségével eltávolítva azokat. Az eljárást olyan felületeken lehet alkalmazni, ahol minimum másfél centiméter zsírréteg van.

A Mari Alakformáló és Egészségmegőrző Szalonban augusztus végéig azok, akik kipróbálják a lézeres zsírbontót, 10 kezelés vásárlásával 16-ot kapnak, amik mellé további egy-egy kezelést választhatnak. A szalon a Teleki utca 36/a szám alatt található. Telefonon is érdeklődhetnek a 62/240-189-es vagy a 30/9102-103-as számon, illetve a www.mariszalon.hu vagy www.mariszalon.eu internetes címeken.

Megyeri József