A különböző hosszakat vállaló futók pontos eredményt kaphattak erőnlétükről annak a számítógépes mérőberendezésnek köszönhetően, amely pontosan regisztrálta valamennyi sportoló körönkénti eredményét.

Kiss Attila, a legnagyobb közösségi portálon szerveződő társaság szervezője arról is beszélt, hogy a pálya kellemes környezetet és jó levegőt biztosít a sportoláshoz, és az, hogy szinte pontosan egy kilométer egy kör a pályán, jól követhetővé teszi az elvégzett edzésmunkát.

A futók nagy örömmel fogadták a hírt, hogy tovább bővül a futópálya, és várják már az itt elhelyezésre kerülő szabadtéri edzőeszközöket is.

A futók között volt dr. Láda Jolán is, a doktornő külön kiemelte, hogy a rekortán pálya jótékonyan védi az ízületeket sportolás közben, s mint hozzátette, mindezt saját magán is megtapasztalhatta. Fiatalok és idősek is szívesen használják a pályát, amelyen nemcsak futni lehet, de a kocogáshoz, vagy az ütemes sétához is kellemes feltételeket biztosít.

A délelőtti találkozón való részvételről minden résztvevő emléklapot kapott, s mivel nem versenyről volt szó, így mindeni győztes lehetett.  A szervezők nem kötöttek ki nevezési díjat, viszont kérték, hogy a résztvevők hozzanak ásványvizet és némi finomságot, így azt a sportolás után közösen fogyasztották el.

Arnay