Pénteken délután kerültek megrendezésre az U13-as és U11-es korosztályok számára a Bozsik Program alközponti tornái. Az U7-es és U9-es korosztályok pedig Bozsik grassroots fesztiválon vehettek részt. Mindhárom korosztályban részt vettek a HFC, Székkutas, Mártély, Nagymágocs, Fábiánsebestyén és Mindszent fiataljai.

15 órai kezdettel a fiatalabbak fesztiválját láthatták a kilátogató szülők, nézők. A fesztiválja célja,hogy a kisgyermekeket játékos feladatokkal vezessék be a mozgás és a futball világába úgy,hogy közben az életkornak megfelelő technikai feladatokat gyakoroljanak .A gyermekek nagy kedvel végezték a különböző játékokat és a fesztivál végén joggal vehették át megérdemelt jutalmukat,hiszen minden résztvevő csokit és üdítőt kapott.

16 órától az idősebbek léptek pályára mindkét korosztályban gyönyörű cseleket, sok szép gólt,nagyszerű mérkőzéseket láthattak a lelkes nézők. A torna végén senkinek nem kellett szomorúan távoznia,hiszen ezen a rendezvényeken senki sem veszíthetett,mert a mai napon itt mindenki győzteses jöhetett le a pályáról!

Forrás: Czibere Adrián