Kos (március 21.- április 20.)

Győzni akar, mint mindig, de most elsősorban a szerelemben. Szenvedélyes, és ezt nem is rejti véka alá. Szereti a változatosságot, de mindig nyílt lapokkal játszik a kapcsolataiban. Őszinteségével most csak tönkreteheti a kapcsolatát, most jobb, ha megfigyelő álláspontra helyezkedik. Dönteni ráér majd később is.

Bika (április 21 . – május 20.)

Ma a gyerekével kerülhet konfliktus helyzetbe. Igaz, hogy ő igényli a fegyelmet, de talán nem ilyen mértékben. Nem kellene ennyire ráerőltetni az elképzelését, szép szóval többre menne. Sértődöttségében ne vonuljon el, és ne dühöngjön magában, mert ha kirobban, akkor az indulatait nehezen tudja majd kordában tartani.

Ikrek (május 21.- június 21.)

Hajlamos túlhajszolni magát a munkában, aminek inkább előbb-utóbb de nem lesz jó vége. A stresszel teli napok álmatlansághoz vagy emésztési- illetve szívpanaszokhoz vezethet. A közlekedésben is legyen óvatos, mert a figyelmetlenség könnyen bajt okozhat. Pihenjen vagy sportoljon, akkor hamar feltöltődik.

Rák (június 22.- július 22.)

Hiába tervezte meg a haditervét lépésről lépésre, ez most nem fog beválni. Őszinteséggel sokkal többre menne, és így hamarább jutna értékes információkhoz, és akkor a lelke is megnyugodna. Sajnos a csavaros észjárására, sőt a megérzéseire sem támaszkodhat, mert ellenfele nagyon ügyesen keveri a kártyáit.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ma a kissé “megfakult” kapcsolatára kell szentelni az idejét. Az okokat nem érdemes keresni, mert valószínű, hogy mind a ketten közreműködtek abban, hogy idáig jutottak. Újra izgalmat és meghittséget kell belevinnie, ezért lepje meg egy romantikus vacsorával a párját. Utazzanak el, mert az új élmények is üdítően hatnak a kapcsolatukra.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Érzékibb és csábítóbb, mint máskor, mágnesként vonzza magához az ellenkező neműeket. Szerénysége a vonzereje, ezzel bárkit levesz a lábáról, de vigyázzon, mert könnyen megégetheti magát. Ha boldog párkapcsolatban él, jobb, ha határozottan elzárkózik az ostromló elől. Kár lenne kockáztatni a boldogságát, egy rövid viszonyért.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Lassan, de biztosan halad az eltervezett útján, ügyesen építi ki karrierjét, anélkül, hogy bárkit félre tolna az útjából. Szerelmi téren már nem olyan sima az útja, kisebb csalódásokkal kell megbirkóznia. A mindent elsöprő szerelem még várat magára, egyelőre be kell érnie kevesebbel. Persze ez a “kevesebb” sem olyan rossz, ha jól megnézi.

Skorpió (október 23.- november 21.)

Igyekszik a saját kezébe venni a dolgok irányítását, mert kevésbé akar másokra hagyatkozni. Úgy érzi, hogy egyedül is jól boldogul, csak azzal nem számol, hogy ha túlhajszolja magát, akkor egy idő után biztosra veheti, hogy kimerül. Merjen kezdeményezni és segítséget kérni, mert ketten sokkal hamarább túljutnak a teendőkön.

Nyilas (november 22.- december 21.)

Kalandokban lesz része, ha nem is olyanban, amire a szíve mélyén igazán vágyik. Sajnos nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy szeretné, és estére már csak arra vágyik, hogy végre vége legyen ennek a napnak. Szerencsére a pozitív hozzáállásával hamar túlteszi magát a bosszúságokon, és a szokásos derűvel tekint a következő napra.

Bak (december 22.- január 20.)

Ma ne vegye fel a kesztyűt, ha támadások érik. Most jobban jár, ha tudtára adja másoknak, hogy nem hagyja magát, de fölösleges vitába sem hajlandó bocsátkozni. Fenséges nyugalmával a sikert biztosra veheti és estére már eszébe sem jut ez a kínos helyzet. Otthonában a családja körében nyugalmat és biztonságot talál.

Vízöntő (január 21.- február 19.)

Olyan híreket kaphat, ami nagyon felizgatja. Igazából már várta ezt az információt, de legszívesebben inkább halogatta volna a dolgokkal való szembesülést. A szíve fáj, úgy érzi, mintha tört forgatnának benne. Érzelmi téren nagyon mélyen van, és nem is tudja, hogyan fog kilábalni belőle. Ne aggódjon, hamarosan minden jóra fordul.

Halak (február 20. – március 20.)

A csillagok állása a társasági életére van jótékony hatással. Olyan rokontól kap szíves meghívást, akivel már régóta megszakadt a kapcsolata. Sajnos akkor a félreértéseket nem tisztázták, ezért a tüskék régóta állandó fájdalmat okoznak a lelkében. Fontos hogy mindent tisztázzanak, mert így a testi tünetei is megszűnnek majd.

Forrás: hirado.hu