Kos (március 21.- április 20.)

Ha elutazik, legyen óvatos a közlekedésben, ne higgye magát sebezhetetlennek. Inkább érjen a céljához pár perccel később, mintsem gondot okozzon másoknak és önmagának. Igyekezzen lazítani, mert kellemes órák várják, legyen sokat a szabadban, gerincére ráfér egy kiadós úszás. Szerettei elkényeztetik, és a kedvét keresik.

Bika (április 21. – május 20.)

A mai napon, ha ügyesen szervezi meg a teendőit, nagyon sok ideje marad a kikapcsolódásra. Ha családos, akkor várja el a gyermekétől, hogy koruknak megfelelően vegyenek részt a rendrakásban. A szerelemben kellemes órák várják, a harmóniát most nem zavarja meg semmi. Azonban, ha egyedül él, itt az ideje, hogy társaságba menjen.

Ikrek (május 21.- június 21.)

Vigyázzon a családi békére, mert a vihar előszele már megérkezett. Igyekezzen a vitát elkerülni, az apró-cseprő ügyekből ne csináljon nagy ügyet. Ne hagyja magát belesodorni a veszekedésbe, most a türelmével és egy kis humorral a társa feszültségét is levezetheti. Ez egy ilyen nap, holnapra már elfújja a szél.

Rák (június 22.- július 22.)

Most okosan teszi, ha nem erőlteti a közös családi programot, engedje, hogy mindenki azt tegye, amihez kedve van. Néha kifizetődőbb, ha nagyvonalúbb, mert mindenkinek jár a “szabadság”. Foglalja el magát, ne akarja túlzottan magához kötni a szeretteit, mert a túl szoros kötelékből mindenki szabadulni akar.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ma számos bosszúság érheti, de ne hagyja magát felzaklatni. Fogadja el, hogy vannak napok, amikor nem a kedve szerint alakulnak a dolgok, de azért nem dől össze a világ. Óvakodjon, hogy felbőszítse magát, mert a dühe látványos is tud lenni, erről a környezete tudna mit mesélni. Inkább vigyázzon a vérnyomására és a szívére.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ma örömét lelheti abban, ha szabadba megy, sétál egy nagyot vagy kertészkedik. A természetben való séta remekül levezeti a stresszt és a belső feszültséget. Kerülje azonban az olyan területet, ahol túlzottan sok a por vagy a virágok pollenje, mert, ha az immunrendszere nem elég erős, akkor allergia kialakulására fogékony lehet.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Ha vendégeket vár, akkor nem kell túlhajszolnia magát és lukulluszi lakomával várnia őket.  A nagy melegben különben sem tesz jót senkinek, ha az emésztőszerve túl van terhelve. Inkább helyezze a hangsúlyt a kellemes környezetre, ehhez van tehetsége, mert az ízlése kitűnő, és szereti szép és minőségi holmikkal körülvenni magát.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Ne üljön ma otthon egyedül, hagyja magát elcsábítani! Lehet, hogy sok a munkája, de jó szervezéssel lesz még ideje bepótolni. Nagyon nagy szüksége van kikapcsolódásra, ne vonja meg magától ezt a lehetőséget. Azonban a társaságban nem érdemes vitába bonyolódnia. Pedig a Mars bolygó erre készteti.

Nyilas (november 22.- december 21.)

Az egész heti szellemi munka után igényli a fizikai munkát. Amennyiben szükséges, tevékenykedjen a ház körül, de a sportolást is nyugodtan választhatja. A csapatjáték, vagy a magányos kerékpártúra is remek kikapcsolódás. Azonban, ha igényli, akkor vonja be a túrázásba a szeretteit is, remekül fogják magukat érezni.

Bak (december 22.- január 20.)

Engedje, hogy a szerelem ma önre találjon! A boldogság nem korfüggő, ha nyitott és befogadó, akkor kellemes órák várják. Nyugodtan szakítson a hagyományokkal, néha a változás elkerülhetetlen, sőt kimondottan hasznos. A boldogság és az öröm karbantartja az immunrendszert és segít megőrizni az egészséget.

Vízöntő (január 21.- február 19.)

Ha kulturális eseményekre kíváncsi, számos, az érdeklődésének megfelelő rendezvény közül válogathat. Mindegy, hogy egyedül vagy társasággal megy, mindenképpen felüdül és remekül érzi majd magát. Ha most komoly összeget nem tud áldozni rá, akkor egy kiadós séta egy szép környezetben is kellemes kikapcsolódást ígér.

Halak (február 20. – március 20.)

Hessegesse el a sötét gondolatait, ne lásson minden mögött ellenségeket! A negatív gondolatokra csak az idejét pocsékolja, legyen inkább nyitott és kreatív, ha a szabad idejét kell megszerveznie. Ha egyedül él, akkor itt az ideje, hogy keressen lehetőségeket az ismerkedésre. Ebben is érvényes az a mondás, hogy aki keres, az talál.

Forrás: hirado.hu