Kos (március 21.- április 20.)

Bár még nincs itt a hétvége, semmi kedve sincs dolgozni. Ha megteheti, vegyen ki szabadságot, mert sok haszna nem lesz abból, ha kedvetlenül ténfereg csak, és a kávékkal próbálja feldobni magát. Azonban, ha a munkáját nem halaszthatja el, akkor gondoljon arra, hogy már csak egyet kell aludnia és szabad lesz, mint a madár.

Bika (április 21. – május 20.)

A mai napon minden energiáját egy új üzlet megkötésébe fekteti. Most nehezen veszi tudomásul, hogy a dolgai nem úgy alakulnak, ahogy eltervezte. Folyamatosan érvel, erőteljesen igyekszik meggyőzni a leendő partnerét, s nem hagy gondolkodási időt neki. Jobban teszi, ha nem erőlteti, hanem várakozó álláspontra helyezkedik.

Ikrek (május 21.- június 21.)

Valaki igencsak megdobogtatja a szívét, s fél, hogy nem tud ellenállni neki. Már régen volt ilyen érzésben része, de ha elfogadja a kínálkozó lehetőséget, úgy érzi, hogy a sorsa megpecsételődött. Körbe járja a problémát mintegy hatoldalú dobókockát, s bár fáj a szíve, de belátja, hogy túl sokat kockáztatna.

Rák (június 22.- július 22.)

Örömmel készülődik, mert remek program várja a hétvégén. Itt az ideje, hogy végre kikapcsolódjon, mert a megoldatlan problémái már nagyon sok energiáját felemésztették. Elhatározza, hogy maga mögött hagyja a gondjait és felszabadultan élvezi a kellemes társaságot, s igyekszik minél jobban feltöltődni.

Oroszlán (július 23. –augusztus 22.)

Csalódás éri, mert a gyerekei nem a szája íze szerint cselekednek. A családi béke érdekében jobb, ha belátja, hogy nem mindig alakul úgy, ahogyan azt szeretné. Kár lenne haraggal lefeküdni, ezért ne kösse az ebet a karóhoz. Azonban, ha nem enged, s nem elég nagyvonalú, akkor nehéz hétvége elé néz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Régóta dédelgetett sérelmei ismét előtörtek. Nem képes megbocsátani, pedig jobban tenné, ha elfogadná a békejobbot. Túl rövid az élet ahhoz, hogy haragot tartson. Lássa be, hogy mindenki követ el hibát, s hogy a harag rossz tanácsadó. A megbocsájtással komoly lépcsőfokot tesz meg a lelki fejlődése útján.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Irigyei igyekszenek éket verni a jól működő kapcsolatába. Duruzsolásukkal teljesen elbizonytalanítják, gyanakvásra késztetik. Ne üljön föl a szóbeszédnek, járjon utána a dolgoknak, s meglátja, hogy régóta kígyót melengetett a keblén. A kedvesét ne vonja bele most az egyszer ebbe a dologba, csak felizgatná vele.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Legyen résen, mert anyagilag csőbe akarják húzni. Hallgasson a jól bevált megérzéseire, és a pszichológiai érzékével pedig szerelje le az illetőt, ne hagyja magát meggyőzni. Igaz, hogy mostanában nem áll valami jól anyagilag, de inkább egy ideig éljen szerényebben, és csak a legszükségesebbre költsön.

Nyilas (november 22.- december 21.)

Ha teheti, utazzon el egy hosszú hét végére, s kapcsolódjon ki. Munkával, tanulással terhes időszak vár önre, szüksége van a pihenésre. Élvezi a kihívásokat, így könnyedén veszi majd az akadályokat, de nem kell túlterhelnie a szervezetét. Születési bolygója, a Jupiter mostanában túlzásokra hajlamosítja, ezért legyen visszafogott.

Bak (december 22.- január 20.)

Rengeteg munkája miatt igencsak elhanyagolta a barátait. Ha nem akar magányosan, igazi remeteként élni, akkor itt az ideje, hogy “bekopogjon hozzájuk”. Szervezze meg a találkozót, már régóta szüksége lenne kikapcsolódásra, vidám felhőtlen szórakozásra. Bátran kezdeményezzen, meglátja, hogy örömmel fogadják.

Vízöntő (január 21.- február 19.)

Végre belátja, hogy kár volt annyira tartania a befogadott házi állattal járó kellemetlenségtől. Szerencsére már el sem tudná képzelni az életét nélküle. Igaz, hogy rendszeres gondoskodást igényel, de az igaz szeretetével és az őszinte ragaszkodásával mindent elfelejtett. Ezáltal a vérnyomást is rendben tartja, és oldja a szorongást.

Halak (február 20. – március 20.)

Ha egy kedves rokonának anyagi nehézségei vannak, és megteheti, hogy segíthet, akkor tegye bátran. Önnek nem fog hiányozni az a kevés összeg, neki viszont nagyon sokat jelent, mert így elmúlnak az anyagi gondjai. Néha jobb adni, mint kapni és a segítőkészsége most duplán “megtérül”, mert végre helyreáll a lelki békéje.

Forrás: hirado.hu