Kos (március 21.-április 20.)

Feltöltődve kezdi a hetet és könnyen szót ért a kollégáival. Még az akadékoskodókat is diplomatikusan leszereli. Új befektetésen töri a fejét és ehhez jelentkező is akad. Egy beszélgetést megér, és ha óvatos, talán még profitálhat is ebből a találkozóból.

Bika (április 21. – május 20.)

Ma legyen elszánt és kitartó, ha a gyerekei olyan vásárlásra akarják rávenni, ami teljesen felesleges. Lehet, hogy sértődés és duzzogás lesz a vége, de legalább nem fog a pénztárcája tartalma veszélyes mértékben leapadni. Néha hasznos a makacsság.

Ikrek (május 21.- június 21.)

Olyan nagy csalódás érheti ma, ami sokáig nyomot hagy majd a lelkén. Megbízott a legjobb barátjában, rábízott egy személyes titkot, és most szomorúan tapasztalja, hogy visszaélt vele. Lehet, hogy talán nem is volt olyan szívbéli barátja az illető?

Rák (június 22. – július 22.)

Szomorúan tapasztalja, hogy mostanában nem őszinte a gyereke. A sok munka mellett nem vette észre, hogy eltávolodott öntől. Nézzen utána, hogy kikkel barátkozik, s ha rossz társaságba keveredett, akkor, ha kell, határozottan lépjen fel. Talán még nincs komoly baj.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Egy fontos ügyben egyedül döntött, s most a kedvese jogosan neheztel önre. Időnként ellentmondást nem tűrő és otthon is a főnököt játssza. De most túllőtt a célon. Valami nívós ajándékkal és egy bocsánatkérő szóval még kijavíthatja a hibáját.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A hétvégi kikapcsolódás után már a munkájára koncentrál. Ha alkalma van rá, akkor fejlessze tudását, pótolja a hiányosságát. A nyelvtanulás mindig hasznos, még ha több nyelven is beszél. A Szűz jegyűek szorgalmas emberek, és a nyelvtanuláshoz elsősorban kitartás és gyakorlás kell.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Ígéretes kapcsolat van kialakulóban, de még ne vegyen biztosra semmit. Mivel romantikus, és hajlamos beleszeretni a kéznél lévő partnerbe, s ez csalódáshoz vezethet, ezért most helyezkedjen várakozó álláspontra. Élvezze az ismerkedés minden fázisát.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Egyedül érzi magát és a munkához sem fűlik a foga. Legszívesebben nem csinálna semmit. Ha módja van rá, lazítson egy fél órát, s meglátja újult erővel lát hozzá a feladataihoz. Szerencsére a párja ma mindenben a kedvét keresi.

Nyilas (november 22.- december 21.)

Úgy látszik, hogy véget ért a kapcsolata. Nem érti az okát a társa hirtelen szakításának, hisz csodálatosnak találta a viszonyukat. A lelke romokban hever, és most a bosszún töri a fejét.  A bosszú nem jó ötlet, inkább lássa be, hogy a túlzott lelkesedése megint hibának bizonyult.

Bak (december 22.- január 20.)

Ma optimista és új ötleteken töri a fejét. Érzi, hogy itt az idő, hogy az életében számos dolgon változtasson. Éleslátása kitűnő, s ha jobban bízik önmagában, akkor minden terve, álma valóra válik.  Sportoláskor ne erőltesse túl magát, így elkerülhet egy térdsérülést.

Vízöntő (január 21.- február 19.)

Itt az ideje, hogy ma csak a külsejével foglalkozzon. Menjen fodrászhoz vagy kozmetikushoz. A fodrásza sajnos szabadságon van, de ne féljen egy másikat felkeresni. A frizurája teljesen megújul, és mindenkinél osztatlant sikert arat. Már bánja, hogy nem előbb tette meg ezt a merész lépést.

Halak (február 20. – március 20.)

Ma mindennél jobban vágyik egy kis flörtre, kalandra, szerelemre. Felhívja a régi partnerét, abban a reményben, hogy ő is még úgy érez, ahogyan ön. Találkoznak is, de sajnos később rájön, hogy teljesen fölösleges volt. Mert felmelegítve csak a káposzta jó.

Forrás: hirado.hu