Egyelőre inkább thai ételeket esznek, csak ismerkednek a magyar konyhával, és még csak tanulgatják a magyar nyelvet azok a masszőr hölgyek, akik Kurusa Krisztina Szépségszalonjában masszőrködnek. A makói vállalkozó néhány hónapja indította be a thai masszázs szolgáltatást Rákóczi utcai üzletében. A kreatív ötletnek köszönhetően özönlenek hozzá a vendégek.

Krisztina csöppet sem bánja, hogy belevágott a kis városban igencsak merésznek tűnő vállalkozásba, aki megfordult a szalonban, elégedetten távozott. Sok a  visszatérő vendég- hangzott el. Van, aki ajándékba adja az utalványt, szülinapra, névnapra, évfordulókra meglepetésként.

A hagyományos thai masszázs mellett az olajos változatot is ki lehet kérni, van fej-, és talpmasszázs is. A thai masszázst gyermekek is kipróbálhatják, ajánlott a sportolóknak. De egy nehéz nap után is fantasztikus ellazulást biztosít. A thai masszázs segít felfrissülni, egyhíti az izmok feszültségét, fokozza a méreganyagok eltávolításást- derült ki. Megkönnyíti a relaxációt.

Minnden személyre szabott, az érzékeny, problémás pontokra külön figyelmet fordítanak a masszőrök. Maga a masszázs élménye is különleges: a padlón töténik, és azon sem kell meglepődni, ha a masszőr felpattan az ember hátára és végigsétál rajta. Mindez teljesen fájdalommentes, arra viszont tökéletes, hogy átmozgassák az izmokat, a megfáradt végtagokat.

A szolgáltatás abszolút egyedi a  környékben. Éppen ez volt az egyik cél, új, egyedi szolgáltatást nyújtani a városba érkezőknek és az ott élőknek egyaránt.

Nyitvatartás és elérhetőség:

 

 

Major Zsuzsi