Június 22.-én került megrendezésre Jaksa Anikó fodrász úttörő konty bemutatója.

A hat önkéntes modell az extrém hajköltemények mellett Menyhárt Eszter kozmetikus által elkészített fantáziasminket viseltek, aki versenyeken szintén kimagasló eredményeket ért már el szemet gyönyörködtető munkájával.

A lányok különleges műkörmeit R. Nagy Zsuzsanna műkörmös készítette el, a csodás ruhák Ungi Katalin és Terecskei Erzsébet munkáját dicsérik, a menyasszonyi ruha a kisteleki Krisztina Menyasszonyi Ruhakölcsönző felajánlása, a stílusnak megfelelő virágcsokrok pedig a Rigó Virágüzlet felajánlása volt.

Molnár Benett ceremónia mester köszöntője után a Pro-Art Táncstúdió két táncos párja, Tóth Emília és Sárosi Róbert, valamint Tóth Alex és Domonkos Csilla kápráztatták el a vendégeket.

A modellek egyenként mutatták be a frizurákat, amelyek mindegyike nagy népszerűségnek örvendett a vendégek körében. Különlegessége volt még a rendezvénynek, hogy az egyik modell frizurája a vendégek szeme láttára lett befejezve.

Igen kemény munka volt mind a saját, mind a modellek részéről a mai nap, az ezt megelőző napok megpróbáltatásairól nem is beszélve. Ez úton szeretném megköszönni Komlósi Hellának, Csuka Nikolettnek, Csáki Cintiának, Ormándi Zsófiának, Tisóczki Lillának és Kormányos Szilvia smink modellnek is, hogy olyan hősiesen tűrték a kontykészítéssel járó kellemetlenségeket, és a reggel 8-17 óráig tartó kitartó munkájukat – mondta Jaksa Anikó fodrász, a show házigazdája.

Hozzátette, a rendezvény célja volt, hogy minél több ember betekintést nyerhessen a fodrász versenyek világába, hogy egy kis színt, divatot vigyenek a mindennapokba, valamint a vendégeinek szeretett volna kedveskedni ezen frizurákkal.

Nagy örömömre szolgált, hogy trénerem, Tombácz Zsuzsanna szegedi mesterfodrász is elfogadta a meghívást, akinek nagyon sokat köszönhetek, valamint ez úton szeretném még megköszönni a Csáki Kondi tulajdonosainak a helyszín biztosítását, valamint Kissné Novák Anettnek a modellekről készült művészfotók elkészítését- mondta el Jaksa Anikó.

Forrás és fotók: kistelekjaras.hu