Kos (március 21. – április 20.)

Az átlagosnál érzékenyebb a mai napon, próbáljon meg úrrá lenni sértődöttségén, így könnyebben rendezheti a félreértéseket. Ez azért fontos, mert a munka sem megy olyan jól, ha rossz a hangulata, ráadásul akad gondja éppen elég. A családdal is, a partnerével is ingerültebb.

Bika (április 21. – május 20.)

Életét célja elérése sokkal inkább meghatározza, mint érzelmei, melyeket háttérbe szorít. Mindent komolyan vesz, de az ön számára a munkája a legfontosabb, melyben maximalista, a hibákat nem tűri el. Emiatt sokszor saját magát korlátozza, mert nem szeretne még egyszer ugyanabba a csapdába esni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A mai nap olyan lehetőséget kínálkozik, amely által bebizonyíthatja a becsület fontosságát. Igyekszik karriert befutni, ebben segítségére van törtetése és állhatatossága. Anyagi javait is annak köszönheti, hogy mindig kitartó és szívós munkával éri el mindazt, amije van.

Rák (június 22. – július 22.)

Ez a nap zárkózottságot hozhat, de ha figyel, akkor ezt nagyon jól tudja kezelni. Komoly eredményeket tud elérni, de akkor sem esik kétségbe, ha ez lassan megy. Általában nem is törekszik a gyors sikerre. Viszont amit megszerzett, arra nagyon büszke.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ma különösen vigyázzon megtakarítására, beruházásaira, tartsa rendben költségvetést és fogja vissza kiadásait. Munkájában a szervezés, kapcsolatteremtés és az ügyes diplomáciai érzék kerül előtérbe. Használja ki ezt úgy, hogy gyümölcsözzön.

Szűz (augusztus 24. – szeptember23.)

Ebben az időszakban munkahelyi, pénzügyi vagy családi nézeteltérésbe bonyolódhat. Nem biztos, hogy egy ellenszenves főnök az, aki szakmai felemelkedése elé akadályokat gördít. Mindenesetre javulhatnak a kilátásai, ha szakmájának specialistájává válik.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Hűséges barátra tehetünk szert személyében, akire később bármikor számíthatunk. A Mérleg hajlamos életében zűrös helyzeteket teremteni, majd később lubickolni ebben a szituációban. Állandó igénye van a bűnbánatra, bár bevallottan nem szereti, ha ilyesmi terheli lelkét.

Skorpió ( október 24. – november 22.)

Szervezete szívós, általában sokáig él, azonban ennek ellenére fél az elmúlástól. Úgy gondolja, a halál után mindaz elenyészik, amit ő maga jelent. Jól beosztott, percre pontos napirendet igyekszik kialakítani, és azt minden körülmények között megpróbálja betartani. Persze ha nem sikerül, jön a bűntudat.

Nyilas (november 23. – december 21 .)

Fontos a mindennapok állandósága, szeret mindig minden programot ugyanabban az időpontban, ugyanott, ugyanolyan körülmények közt lebonyolítani. A változásokat nehezen viseli el, de zokszó nélkül képes alkalmazkodni hozzájuk. Idejét szereti hasznosan eltölteni, nem kedveli a pihenéssel töltött “üres” órákat.

Bak (december 22. – január 20.)

Ha nincs megelégedve jelenlegi munkahelyével, az valószínűleg az egészségi állapotára is kihatással lesz. A pénz nagyon is motiválja, elvégre abból fizeti a számláit. Legyen rámenős, ne hagyja magát kihasználni! Ne féljen nemet mondani olyan igényekre, amelyek minden józan mértéktartást meghaladnak.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Ne kérjen hitelt és ne adjon kölcsön a mai napon! Bátran tervezhet az elkövetkezendő időszakra utazást, nyaralást. Mindenki hálás lehet, ha együtt töltheti önnel a vakációt. Egy vonzó útitárs beléphet az életébe. Elfelejti a függetlenségi törekvéseit, tele van vágyakkal és reményekkel.

Halak (február 20. – március 20.)

A külső szemlélőnek úgy tűnik, hogy a Halaknak nincs lelkivilága, látszólag fel sem veszi a bántó megnyilvánulásokat, bohóckodással üti el ezeket a helyzeteket. Azonban ezek a sérelmek felgyűlnek benne, s egyszer csak arra ébred, hogy elég, és továbblép. Ha már elment, nem sok esély marad a visszatérésére.