Kos (március 21. – április 20.)

Lelkes, pozitív gondolkodású, mindig tettre kész, ám ösztönösen elsőségre tör, ezért könnyen válhat zsarnokká. Legtöbb esetben kitűnően lelkesít másokat, igazi falkavezér típus. Nyílt és barátságos, bátran vág bele az ismeretlenbe. Szeret a középpontban lenni, szereti, ha csodálják.

Bika (április 21. – május 20.)

Erős érzelmek, gazdag képzeletvilág jellemzi. Szeretteit megpróbálja irányítani, és elvárja tőlük, hogy csodálva szeressék. Cserébe kitartó érzelmi lángolást várhatunk tőle. A Bika férfiak általában határozott hölgyekhez vonzódnak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Gondolkodása csapongó, ezért nagyon nehezen tanul, figyelme gyakran elterelődik. Tanulni inkább csak képekben tud, racionális levezetésekből kevésbé. Azonban ha képzeletét felhasználja, gyorsan el tudja sajátítani, amit kell.

Rák (június 22. – július 22.)

Az otthonteremtés, egy barátságos környezet kialakítása fontos önnek. Erős a családalapítási ösztöne. Rendkívül szenvedélyes ember, aki nyíltan kimutatja érzelmeit, de hajlamos rá, hogy mindig a könnyebb utat válassza.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Időnként elveszti türelmét, ilyenkor jobb, ha odafigyel, mert nagyon meg tudja sérteni a másik felet. Dühe viszonylag lassan csillapodik. Tudatosítania kell magában, hogy ha kiadja mérgét, az nem jár semmilyen következményekkel, főleg nem azzal, hogy elveszíti szeretteit.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Ezen a napon az egészségé lesz a fő szerep. Fordítson időt, energiát érzelmei problémáira, és, meglátja, egészsége is rendbe jön. Ha odafigyel, a holnapi nap új erőt, energiát és gyökeres változást hozhat az életében.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Kellemes élményeket tartogat ez a nap, használja ki ezt és rendezze függőben lévő ügyeit. Kitűnő alkalom, hogy rendet teremtsen a munkahelyén és otthonában is egyaránt. Ez azért fontos, mert a hónap második felében lejátszódhat néhány olyan, váratlan esemény, ami felkavarja.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A mai nem igazán az ön napja. Többnyire mindig hajszálon múlik a sikere vagy a bukása. Az a baj, hogy mindig túl magabiztosan lép fel, úgy érzi, hogy öné lehet a siker, és eszébe sem jut, hogy mások is vannak a pályán.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A titkos randevú izgalma vonzza még akkor is, ha sem lelkileg, sem testileg nem vonzódik igazán ahhoz a személyhez, akivel találkozik. Egyszerűen nem tud ellenállni a csábításnak. Ezzel az állandó partnerét is megbántja, bár most alighanem erre gondol legkevésbé.

Bak (december 22. – január 19.)

Nehezen tudja megértetni magát a környezetével ezen a napon. Vegye elejét a félreértéseknek és tisztázza az esetleges nézeteltéréseket. A munkájában is egyre kevesebb örömét leli, így nem dolgozik teljes odaadással, aminek a következménye már a hónap végén megmutatkozhat.

Vízöntő (január 20. – február 20.)

A következő napokban válaszút elé kerül, és nem igazán tudja, hogyan döntsön. Bizonytalankodását még saját maga előtt is szégyelli. Nem akarja megbántani szeretteit, de előbb-utóbb eljön a pillanat, amikor bevallhatja a világnak új érzéseit, új szerelmét.

Halak (február 21. – március 20.)

Babusgatásra, becézgetésre vágyik, úgy viselkedik, mint egy gyerek, amikor fel akarja hívni magára a figyelmet. Gondolja át, nem biztos, hogy ezzel a viselkedésével célba ér. Jobban tenné, ha nem rejtegetné érzelmeit.

Forrás: hirado.hu