Az egész napos versenyre több mint 150 táncos érkezik az ország teljes területéről és a határon túlról is, a táncosok teljesítményét a 11 tagú, nemzetközi zsűri bírálja el. A zsűritagok a parkettet körbe állva figyelik a táncosokat, és a digitális pontozókészülék segítségével a kijelzőkön azonnal láthatóvá válik az értékelés.

A közönség nem mindennapi élményt élhet át a csodálatos ruhában előadott táncos produkciók láttán, és a táncosok között nemcsak a fiatalok lépnek parkettre, hiszen a szenior korosztály is megmutatta: a tánc nem életkorhoz kötött.

Oláh Levente és Varga Adrienn Békéscsabáról érkezett a megmérettetésre, ahol már tavaly is versenyeztek, és úgy látják, hogy a szervezők mindent megtettek azért, hogy a versenyzők a legjobb körülmények között mutathassák be produkcióikat.

Berta Dominik és Bántó Bernadett a fővárosból felnőtt C osztályban vesz részt a versenyen, és mint elmondták, tánctanáruk javaslatára vesznek részt a szegedi megmérettetésen. A versenyzők edzője is versenyzett itt korábban, és a két versenyző arról is beszámolt, hogy az elmúlt hetekben szinte minden idejüket a táncteremben töltötték, hogy a lehető legfelkészültebben léphessenek a szegedi sportcsarnok parkettjére.

A részletes eredménylistát ide kattintva olvashatja el!

Arnay


##video:278245##