Évértékelő és szezonnyitó családi hétvégére került sor a Kisteleki Veterán Autós és Motoros Baráti Kör tagjainál. Az eseményről és az idei éves tervekről Széll József, az egyesület vezetője beszélt a kistelekjaras.hu-nak.

A mostani családi hétvégére a Móra Ferenc Vadásztársaság felajánlásával Balástyán került sor a vadászházban. A gyülekező után a gyerekek számára is ízletes és egészséges közös készítésű reggelivel kezdődött a nap, majd megtartottuk évértékelő ülésünket is.

A tavalyi évet eredményesen zártuk és jó hangulatú találkozókon vettünk részt. Különleges esemény ezeken a programokon nem történt, kisebb műszaki hibák fordultak elő, melyeket a helyszínen orvosoltunk. A találkozók mellett a saját szervezésű rendezvények is szóba kerültek, melyekről úgy gondoljuk, hogy sikerült őket magas színvonalon megrendeznünk. Az évadnyitó a Kormányos tanyán hangulatos volt, miként nagyon jól sikerült programnak értékeltük az augusztus 20-ai saját rendezvényünket is.

A tavalyi esztendő kapcsán fontosnak találjuk, hogy köszönetet mondjunk a támogatónknak, a veterános társaknak, a feleségeknek, barátnőknek, akik akár munkájukkal, akár türelmükkel segítették és gazdagabbá tették a programjainkat.

A beszámoló és évértékelés után az idei programokról is szó került. A veterán motoros találkozókra való ellátogatás az idén is szerepel a céljaink között, mint ahogyan a helyi augusztus 20-ai rendezvényünk is. Bízom benne, hogy a támogatók és az önkormányzat segítségével idén is színvonalas ünnepi programot tudunk produkálni. A tavaly felállított életfa kapcsán szintén hagyományt kívánunk teremteni, és egy jelképes szalagot az idén is elhelyezünk majd a Balástyán felállított kopjafán.

Mindemellett az idénre még egy rendhagyó, veterános túrával egybekötött megemlékezést is tervezünk. Dévára szeretnék elmenni a veterán járműveinkkel, és mindannyian vinnénk egy kis ajándékcsomagot a dévai árváknak – mondta Széll József.

Forrás és fotók: kistelekjaras.hu