Kos (márc.20. – ápr.19.)
A tegnap elkezdődött enyhülés tovább folytatódik: párkapcsolatában, otthonában oldódik a légkör, nagy álmai elemi erővel inspirálják. A hétköznapok kicsinyes huzakodásain akkor emelkedhet felül a legsikeresebben, ha valami magasabb rendű szellemi célnak szenteli magát. Rokoni kapcsolatait nagyfokú diplomáciai érzékkel kezeli.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Végre egy olyan nap, amikor majdnem azt csinálhatja, amit szeretne: azaz személyes céljainak, hosszútávú terveinek szentelheti magát. Szellemileg rendkívül fogékony, a tanultakat eredeti megközelítésben képes visszaadni. Az önre nehezedő szakmai elvárásokat sem érzi olyan korlátozónak, főleg, ha még egy tisztes összeg is megjelent a bankszámláján.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
A mai nap további szakmai-üzleti sikereket hoz, bár vagyonokat nem fog keresni, s a terep kissé göröngyös. De ne bánkódjon: hosszú távú kilátásai nagyszerűek. Barátaival, partnerével  is kisimulhat , hosszabb távú terveihez támogatókat talál a külvilágból. Bár új társulások megkötéséhez érdemes pár hetet várnia, már most előkészítheti a terepet.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
A hónap utolsó napja csendes elmélkedéssel, alkotótevékenységgel telik. Bár sok akadályt kellett leküzdenie és veszteségek is érték, mindent egybevéve eredményes időszakot könyvelhet el. Egy boldog párkapcsolat kárpótolhatja azért, hogy ez szakmailag nem a legjobb időszak  az ön számára. De ne aggódjon, hamarosan azok az akadályok is eltűnnek.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
A visszahúzó erők ellenére folyamatosan haladhat, amennyiben nem akar azonnali eredményeket elérni. Bár nagy a késztetés, hogy ott is versenyhelyzeteket teremtsen, ahol nem kellene, most mégis jobb, ha ellenáll ennek a kísértésnek. Végtére is barátokra, támogatókra van szüksége, így jobb, ha a találkozási pontokat keresi, semmint a különbségeket.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Ha akadályozottan, átmeneti visszaesésekkel is, de nyugodtan elmondhatja, ügyei sínen vannak. Barátai, ismerősei megérzései ellentmondatnak észérveinek, talán kissé félelmetes is megnyílni az irracionális tartományok felé, most mégis ez a hosszú távú siker titka. A hét vége ellenére a szakmai kihívásoknak is remekül megfelel, a hátrányokból is tőkét kovácsol.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Tökéletes összhangban van a személyisége mélyen munkáló lelki folyamatokkal, így természetes, hogy a külvilágban is helyükre kerülnek dolgai. Szerelme oldalán felhőtlen boldogságot él át, barátaival a feszültségek tovább enyhülnek. Amennyiben kényszeres költekezési szokásait is kordában tudja tartani, semmi sem állhat haladása útjában.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Kapcsolatában szinte tökéletesen helyreállt a harmónia, partnerével szavak nélkül is megértik egymást. Teljes összhangban mozog hosszabb távú céljaival, rá van hangolódva életfeladatára. A munkájával kapcsolatos feszültségek továbbra is hatnak, de ma nem fogják megingatni lelki egyensúlyát. Próbálja megőrizni ezt a tudatállapotot a jövőben is.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Különös álmai, benyomásai átmenetileg elterelik figyelmét a külvilág nyüzsgéséről. Érdemesebb is most belső életére figyelnie: mindenfajta reinkarnációs terápia nélkül képek merülhetnek fel előző életeiből, melyek jelenlegi életfeladatáról, kapcsolatai rejtett mozgatórugóiról, karmikus kötelezettségeiről világosítják fel. Tegyen eleget nekik s a külső nyomás is enyhül!

Bak (dec.22. – jan.20.)
Legnagyobb megkönnyebbülésére a szűkös anyagiak, vitás pénzügyek miatti feszültség enyhülőben. Napja az élénk társasági élet jegyében telik: izgalmas programok, különféle rendezvények, vidám kávéházi beszélgetések, régi és új ismerősök töltik fel energiával. Ma kivételesen össze tudja hangolni teendőit családi kötelességeivel is, így elkerüli a súrlódást.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Sokkal kiegyensúlyozottabb, mint általában: nem pattog, nem kapkod összevissza, hanem a zavaró tényezők ellenére  hatékonyan, fegyelmezetten teszi dolgát. Összeszedettségéből elsősorban szakmai, egzisztenciális területeken profitálhat, de az otthoni légkörön is sokat javíthat. Néhány, lakással kapcsolatos munkát is tető alá tud hozni.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Némi küzdelem, huzavona, súrlódás után a mai nap épp a kedve szerint alakul. És miért is ne alakulna, hiszen pontosan az önnek legfontosabb életterületeken éri el legnagyobb sikereit. Szerelmi élete vagy azért harmonikus, mert kibékült meglévő partnerével, vagy pedig egy új társra talált. Kisebb-nagyobb utazásai, tervei is szerencsésen alakulnak.

Forrás: hirado.hu