Kos (márc.20. – ápr.19)
A mai telihold pikáns helyzeteket teremthet: az érzelmi feszültségek tetőznek, ha egy szerelmi háromszög része, már nem lavírozhat tovább. Egyelőre azonban akkor sincs igazi megoldás, ha a titok kipattan, hiszen a szappanopera egyik szereplője sem szeretne kiszállni a darabból. Szerencsére beszélőkéjét még egy Ikrek is megirigyelhetné, így kimagyarázhatja  a helyzetet.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
A mai telihold hatására házastársa nyomozni kezdhet az ön magánélete után, mert úgy érzi, nincs minden részletbe beleavatva. Nos, ha egy munkahelyi viszonyt titkol, jócskán van alapja aggodalomra. Legjobban akkor járna, ha még időben véget vetne neki: a meglévő társnál mostanában akkor sem talál jobbat, ha pillanatnyilag állóvíznek érzi kapcsolatát.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
A mai telihold változásokat jelez munkájában, pénzügyeiben. Ezek többnyire pozitívak lehetnének, ha ön hajlandó lenne több figyelmet, energiát fordítani ezekre az életterületekre. Sajnos egy zűrzavaros szerelmi szál, baráti körének néhány tagja feje tetejére állítja programját, így talán észre sem veszi a jó lehetőségeket.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Bár ön alapvetően hűséges természetű, egy munkahelyén felbukkanó új kolléga vagy kolléganő lángra lobbanthatja képzeletét. Talán nem is árt, ha egy kicsit féltékennyé teszi partnerét, aki az utóbbi időben túlságosan elkényelmesedett és az ön jelenlétét természetesnek veszi. Komolyabb viszonyba azonban ne kezdjen, mert ön lesz az, aki veszít.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Munkahelyén és családjával, otthonával kapcsolatban rengeteg valós feladata lenne, de  a nagy jövés-menésben elterelődik a figyelme. Persze lehet, valóban ügyintéznie kell, például beíratja valahova a gyerekét, vizsgára kíséri vagy épp az ön tudása mérettetik meg. Akad azonban egy csomó felesleges ismerős is, akikkel csupa felesleges dologról tereferél.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
A féltékenység ma a szó szoros értelmében sokba kerülhet önnek, ha mondjuk egy magánnyomozót fogad, vagy ön vállalkozik egy hosszú és költséges projektre, hogy kiderítse az igazságot. Persze, akár el is töprenghetne: megér-e egy olyan kapcsolat ennyi fáradságot, ahol ilyen fokú a bizalom hiánya? Ha már költekezni akar, inkább utazzon, újítsa fel ruhatárát.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Amikor úgy érzi, sem partnere sem társulásai nem tudnak már több meglepetést okozni, a már hónapok óta tartó hullámvasutazás újabb epizódokkal színesedhet. Ha másképp nem megy, legjobb lenne véget vetni ezeknek az áldatlan társulásoknak, mert most is valós teendői elől vonják el az energiát. Most lenne ugyanis itt az ideje, hogy a tavaly nyári szakmai projektek gyümölcsözzenek.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
A mai, karmikus hatású telihold energiáit akkor tudná a legoptimálisabban kihasználni, ha saját fejlődésére, életfeladatára, spirituális tanulmányaira összpontosítana. Az előző életek emlékei is felszínre kerülhetnek. Sajnos néhány egészen hétköznapi munkahelyi incidens megosztja figyelmét. Talán érdemes lenne kivenni egy szabadnapot.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Elsősorban a tudattalanra, az álmok tartományából érkező üzenetekre kellene odafigyelnie. Ily módon akár még arról is információt kaphat, hogy a megfelelő személyt tünteti ki rajongásával, vagy okosabb lenne váltania. Barátai között is akad néhány minden lében kanál, aki feladatának érzi, hogy rendet rakjon az ön szerelmi életében. Csak saját megérzéseire hallgasson.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Kismillió szakmai és családi teendője lenne, de ha egy barátja szeretne egy fontos dolgot megbeszélni önnel, azonnal találkozzanak, különösen, ha Skorpió karakterű az illető. Elképzelhető ugyanis, hogy tényleg komoly problémákkal küszködik, akárcsak az, hogy önnek kínál egy régóta várt megoldást, esetleg ígéretes, hosszú távú projektbe kezdenek.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Környezetét eddig sem a békés egyhangúság jellemezte, de a mai telihold a végletekig fokozza a zűrzavart. Persze ez nem szükségszerűen rossz, létezik kreatív káosz is, amikor remek ötletek születnek, jobbnál jobb lehetőségeket lehet megragadni. Szakmai, üzleti szempontból a mai nap kimondottan ilyen. Szerelmi életére sem panaszkodhat.

Halak (febr.19.- márc.19.)
A mai telihold lelkileg igen fogékonnyá teszi. Írja le álmait, fantáziáit, menjen ki a természetbe, meditálni. A buddhisták szerint ezen a napon különleges energiák hatnak, sokat javíthat karmáján, de a rossz cselekedeteknek is súlyosabbak a következményeik. Míg az anyagi, üzleti világban ma nem kimondottan sikeres, spirituális síkokon annál hatékonyabb.

Forrás: hirado.hu