Kos (márc.20. – ápr.19.)
Ha eredményeket akar elérni, most jó adag állhatatosságra van szüksége. Hiába olyan ragyogók a kilátások, a célhoz olyan apró lépésekben vezet az út, hogy úgy tűnik, mintha nem is haladna. Mégis legyen türelmes: pénzügyeket, munkát érintő kérdésekben a sietség inkább árt. Szívügyekben is jobb lenne, ha egyszerre csak egyvalakire koncentrálna.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Bár ön nem egy kapkodós típus, most kissé besokall, mert úgy érzi, mintha élete egy lassított felvétel lenne. Persze ön is jól tudja, a türelmetlenkedés most inkább árt, mint használ. Másokkal ellentétben megvan az a tulajdonsága, hogy a külső tényezőktől függetlenül jobb kedvre tudja deríteni magát. A régi barátok társaságában továbbra is feltöltődhet.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Bár úgy tűnik, nem ér el látványos sikereket, a mostani, szakmáját, hivatását érintő döntések hosszú távon kifizetődőnek bizonyulnak. Nem kell tennie semmi mást, mint megérzéseit követni. Lehet, főnökei is épp így tesznek, amikor önre esik a választásuk a sok száz jelentkező közül. Párkapcsolatában, társas viszonyaiban azonban még teljes az elakadás.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Bár élete fontosabb területein: párkapcsolatába, társas viszonyaiban, otthonában, munkahelyén nagy zűrzavar uralkodik, megtalálja a kiutat, ha megérzéseire, álmaira hallgat. Ha alaposan körülnéz, talál egy gyakorlatias természetű barátot is, aki segít megvalósítani látomásait. Mondjuk, jó üzleti érzékkel tudja értékesíteni az ön alkotásait.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Az elkövetkező hetekben szakmai, egzisztenciális területekre irányul a figyelme. Bár alapvetően jók a kilátásai, sokkal lassabban halad, mint szeretné. A mai nap folyamán megérzései mellett bizalmas információk is tovább segíthetik. Egyelőre csak gyűjtögesse őket szorgalmasan, és ne pattogjon amiatt, hogy ügyei látszólag megint elakadtak.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
A külvilágból váratlan segítség kínálkozik egy hosszabb távú terv megvalósításához, esetleg utazásokhoz, tanulmányokhoz, jogi ügyek bonyolításához kap segítséget. Az ön szempontjai szerint ismerőse túlságosan álmodozó, pedig jobban jár, ha elfogadja: az energiablokk feloldásához a racionális, fizikai világ eszközei kevésnek bizonyulnak.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Ha az előző napokban gyengélkedett, csodálkozva tapasztalja, hogy mindenfajta külső ok nélkül ma sokkal jobban érzi magát. Persze ebbe valószínűleg valamilyen kreatív tevékenység, szakmai siker is belejátszik. Bár ön alapvetően racionális beállítottságú, most megtapasztalhatja, hogy a lelki tényezők döntően befolyásolják fizikai állapotát.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Olyannyira el van foglalva a hétköznapok szélmalomharcával, hogy elsőre talán fel sem fogja a nagy lehetőséget: talán épp ma ismeri meg azt az embert, akivel élete hátralevő részét is kellemesen eltöltheti. Szabaduljon meg hát merev elvárásaitól, próbálja magát függetleníteni a munkahelyi gondoktól és sétáljon egy picit az élet napos oldalán.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
A mai nap nem túl gazdag külső eseményekben, de ez nem is baj, mert így legalább ügyei nem kutyulódnak tovább. Ha úgy érzi, hogy a közelmúltban kicsit összesűrűsödtek a dolgok, legfőbb ideje, hogy szabadságolja magát és végiggondolja, hogyan is jutott el idáig. Családtagjai társaságában is feltöltődhet, tanácsaiknak hasznát veheti.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Kövesse spontán impulzusait, és épp a legmegfelelőbb emberekbe botlik majd. Ügyintézés, tárgyalások, kisebb-nagyobb utazások közben is hasznát veheti megérzéseinek. Persze sokat bosszankodik amiatt, hogy milyen sok szeszélyes emberrel találkozik, és gondosan felépített napirendje folyton szétzilálódik, de talán pontosan így sikerül a megoldásokat is megtalálnia.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Pénzügyi tranzakciói kissé homályosak, bár kétségtelenül jövedelmezők. De jó ötlet-e  hosszú távon is a zavarosban halászni? Egy családtagja is különös üzleti ötletekkel bombázza: talán érdemes igent mondania, ha előtte gondosan megvizsgálja a lehetőséget. Az állóvizet nagyon unalmasnak érzi, ezért hajlamos lehet furcsábbnál furcsább kalandokba keveredni.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Bár a gyakorlati élet pillanatnyilag nem támasztja alá, megérzései remekül működnek. Látomásait tehát akkor is érdemes követnie, ha barátai egy picit buggyantnak tartják. Csak arra vigyázzon, adósságokat ne halmozzon fel, mert még eltarthat egy ideig, míg ötleteit átültetheti a gyakorlatba. Egy szerelem is elterelheti figyelmét hétköznapi ügyeiről.

Forrás: hirado.hu