A név és a külcsín mutatja, hogy retró, de a Retro Music Caffe egyáltalán nem az! Mi sem bizonyítja jobban, mint a mosolygós kiszolgálás és az a house-mix party, amivel április 19-én várják a vendégeket. Gyermán Dominika, elmondta, dekorációként bakelitlemezeket és régi szódásüvegeket válogattak össze, ami megadja a hely hangulatát.

Napközben, aki csak egy kellemes kávéra áhítozik, az alsó szinten, kényelmes kanapékon fogyaszthatja azt el. Hétvégén azonban megnyílik az emeleti rész a bulizók előtt, ahol bárpult és óriási tánctér fogadja a táncos lábúakat. Itt fogják ropni a nyitóbulin a táncoslányok is a férfiak legnagyobb örömére, akik 1-et fizet 2-t kap akcióban a szomjukat is olthatják.

Vendégünk elmondta, terveznek sztárvendégeket is meghívni, akikkel egyelőre az egyeztetés zajlik. Nyárra már készül a kerthelyiség, ahol majd fagyival is szeretnének kedveskedni a vendégeknek.

A Retro Music Caffe április 19-én fergeteges nyitóbulival várja a szórakozni vágyókat, Hódmezővásárhelyen, a Vízház utca 2 szám alatt, a MÁV Nagyállomás mellett.

Nagy Ágnes