Kos (márc.20. – ápr.19.)
Ha ma képtelen egy szalmaszálat is keresztbe tenni, ne akarjon erőnek-erejével haladni. Átmeneti tehetetlensége annak tulajdonítható, hogy az elmúlt napokban túlerőltette magát. Ha újra csúcsformába akar kerülni, fel kell töltődnie. Még napi edzésprogramját se kéne annyira szigorúan vennie. Akkor se legyen bűntudata, ha egész nap az ágyban heverészik.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Nagy céljait, tanulmányait, a tervbe vett utazásokat folyamatosan, a legváratlanabb módon torpedózza a sors. Nem is csoda ha ennyire zaklatott. Ne aggódjon: az ön állhatatosságával, teherbíró képességével, kitartásával még a legmakacsabb akadályok is legyőzhetők. Barátai lelkileg támogatják, de gyakorlati teendőkben csak saját magában bízhat.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Ahelyett hogy megsértődne, inkább nézzen magába: vajon miért hányja szemére egy barátja, hogy nem veszi ki eléggé részét a közös feladatokból. Ha őszinte magához, azt is be kell látnia, talán nem mindig cselekedett bölcsen. Ha közelgő utazását kell előkészítenie, kérje rokonai, szomszédai segítségét. Ők most önnél jobban érzik, mire van szüksége.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Ha nehezen viseli a családi és szakmai elvárások közötti feszültséget, kapcsoljon ki erre a napra. Foglalkozzon álmaival, fantáziáival, tervezze meg jövőjét vagy csak egyszerűen töltse napját partnerével. Kapcsolatuknak jót fog tenni némi romantika: a világért se kezdjék el most vesézni problémáikat. Mutassa meg nyugodtan szentimentális, idealista oldalát.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Ma is az a leghelyesebb, ha keres egy csendes és békés helyet, ahol senki sem zavarhatja meg, és itt gondolja át újra, tiszta fejjel a helyzetét. A változtatások elkerülhetetlenek, de mindenképpen szüksége lesz egy jó tervre. Üzleti ügyeiben legyen taktikus, talpraesett, az akadályok ellenére is tartsa szem előtt céljait, így rövidesen elérheti, amit szeretne.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
A váratlan vendégek nyüzsgése egészségileg is megviselheti, különösen ha unszolásukra mértéktelenül eszik-iszik, vagy nem a megfelelő ételeket fogyasztja. Ha azonban azért jelent beteget, hogy, hogy kivonja magát a kötelező jópofizás alól, a világért se büntesse magát tényleges gyengélkedéssel. Inkább töltse idejét kellemesen, hobbijával.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Idős rokonokkal, kollégákkal, ismerősökkel kerülhet konfliktusba. Ne kapja fel a vizet, ha azt vágják a fejéhez, egész másképp működik mint ők. Akkor is legyen megnyerő, ha szándékosan gonoszkodnak. Nevettesse meg őket, oszlassa el aggályaikat, meglátja majd, milyen hasznosak lesznek ezek a kapcsolatok a későbbiekben.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Barátai jóvoltából kissé kaotikusra sikerülhet az este, de ne bosszankodjon. Szép is lenne, ha még vasárnap is valamiféle ütemtervhez tartanák magukat! Ne próbálja mindenáron átvenni az irányítást, mert így csak felesleges konfliktusokat kockáztat. Inkább sodródjon ön is az árral, de ha el akar kerülni néhány kellemetlenséget, igyekezzen józan maradni.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Kezd besokallni attól, hogy még vasárnap is szakmai kérdésekkel kell foglalkoznia, vagy családi adminisztrációt bonyolít. Alaposan felkapja a vizet, ha hozzátartozói még ezek után is arra célozgatnak, több felelősséget kéne vállalnia. Civakodás helyett koncentráljon soros feladataira: észre sem veszi majd, hogy már át is kelt a hullámvölgyön.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Ne ítélje el saját magát, ne essen depresszióba, jóllehet bármibe is fog, eredménytelennek tűnik, ám ne feledje, a legszebb palotáknak sem látszik az alapzata. Legalábbis kívülről nem. Ön csodákra képes és nagyon sikeres lesz, még ha egyelőre csak az előkészítő lépéseknél is tart. Ezek természetesen nem túl feltűnőek. A legfontosabb a kitartás és a szorgalom.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Önt is, partnerét is bosszantja, hogy még ma is munkájával kell bíbelődnie, ráadásul kisebb-nagyobb viszályok is színesítik napját kollégáival, szomszédaival. Rájuk se hederítsen, inkább ragadja meg az útjába kerülő üzleti lehetőségeket. Karrierjén is sokat lendíthet, ha képes egyszerre komoly, felelősségteljes és rugalmas, laza lenni.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Csapongó hangulatban van, szinte bármilyen érzelem a hatalmába kerítheti, ha hagyja. A közelgő Húsvétra való készülődés és a bevásárlási láz miatt könnyen elveszítheti a fejét, különösen szétszórt és figyelmetlen – vigyázzon, mert becsaphatják, meglophatják, sőt, ha nem figyel, még akár balesetet is okozhat. Közlekedjen figyelmesen!

Forrás: hirado.hu