Kos (márc.20. – ápr.19.)
A nap első felében még kedvére sistereghet – a szakmai találkozókat, esetleges üzleti tárgyalásait is érdemes akkorra időzíteni. A kedvező kilátások ellenére is gondolja meg alaposan, milyen ügyek mellett kötelezi el magát. A későbbiekben ugyanis nem csupán az derülhet ki, nem mind arany, ami fénylik, de még kutyaszorítóba is keveredhet.


Bika (ápr.20. – máj.20.)
Itt az ideje, hogy új fejezetet nyisson, akár párkapcsolatában is. Ez nem jelent szükségszerűen nézeteltérést, inkább arról van szó, hogy szempontjait határozottabban kell képviselnie. Bizonyítsa alkalmasságát kézzelfogható eredményekkel, tegyen tanúságot gyakorlati érzékéről, kitartásáról, alaposságáról, ahogy eddig is tette.


Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Ne hagyja hogy elkedvetlenítse az otthoni felfordulás. Álljon inkább a sarkára, szerezzen támogatást baráti-ismeretségi köréből, és számolják fel a káoszt, legyen szó akár különböző szerelési munkálatokról, akár a nagy lelkizéseket követő gyakorlati teendőkről. Szerelmi élete is izgalmasan alakulhat – bár nem biztos, hogy állandó partnerével.


Rák (jún.21. – júl. 22.)
Olyan, mint a műtét után lábadozó beteg. Sebei még mindig sajognak, de máris a gyógyulás útjára lépett. Helyzetét elsősorban azzal tudja javítani, ha ápolja közelebbi és távolabbi kapcsolatait. Keresse meg hosszú évek óta nem látott barátait, jóakaróit. Adjon hangot véleményének, ne rejtse véka alá képességeit, ügyeit a hétvégi bulin is tartsa mozgásban.


Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Üzleti szimata remekül működik, csak győzze is konkretizálni ragyogó ötleteit. Ha valamilyen nyereményhez, örökséghez jut, sürgősen fektesse be ahelyett, hogy felélné. Más pénzügyi tranzakciók során is jól teszi, ha spontán ötleteire, megérzéseire hallgat. No és persze, szokás szerint legyen nyitott barátai, partnere javaslataira is.


Szűz (aug.23. – szept.22.)
A közvetlen környezetében zajló sok, izgalmas esemény átmenetileg eltereli a figyelmét hosszabb távú terveiről, tanulmányairól. Hozza a szokásos formáját: legyen találékony, ügyes és rugalmas, így könnyen összekötheti a hasznosat a kellemessel. Mindez nem jelenti azt, hogy szét kéne forgácsolnia energiáját: hagyjon időt a pihenésre, családtagjaira is.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Hatalmas a kísértés, hogy eláruljon valakinek egy nagy titkot – de ettől mégis visszatartja, igen helyesen, az ön által nagyra becsült diszkréció. Ha elbeszélget egy ritkán látott rokonával, nagyon sokat tanulhat az elmúlt idők eseményeiről, még jó, hogy akiknek ilyen remek a memóriájuk, megosztják emlékeiket másokkal is


Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Bízzon meg barátaiban, akár még újabb keletű ismeretségeiben is. Bámulatosan önre vannak hangolódva, még kimondatlan igényeivel is tisztában vannak. Jóformán egy szavába sem kerül, és értékes segítséget nyújtanak hosszabb távú tervei megvalósításához, egy álomutazás megszervezéséhez, sőt esetleges jogi problémák megoldásához is.


Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Munkahelyén és más karrierjével, egzisztenciájával kapcsolatos területeken sokkal igényesebb, összeszedettebb az öntől szokásosnál. Igaza is van, ha nem hagy mindent a fejére nőni, de ha túlságosan kibújik a bőréből, környezete rosszmájú kritikában részesíti. Ezt köztudottan rosszul viseli, ne tegye hát ki magát érzelmi sérülések veszélyének.


Bak (dec.22. – jan.20.)
Ha a bürokrácia útvesztői megnehezítik haladását, gondolja végig, milyen apró trükkökkel vághatja le a jövő héten felesleges a kanyarokat. A túlságosan zavaros ügyletektől azonban óvakodjon, akármennyire kézenfekvőnek kínálkoznak is első benyomásra. A szerelemben se kalandozzon járatlan utakra, így a kínos szituációktól is megkíméli majd magát.


Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Született diplomataként jár-kel a világban. Mint annyiszor, barátai ügyes-bajos dolgait is sikeresebben intézi, mint maguk az érintettek. Jól vigyázzon azonban, milyen ügyek szolgálatába szegődik: a későbbiekben ugyanis alaposan megütheti bokáját: ártatlanul konfliktusokba keveredhet, intrikák, pletykák középpontjává válhat.


Halak (febr.19.- márc.19.)
Vonzerejének senki nem képes ellenállni. Talán érdekes társaságba csöppen, talán egy izgalmas utazás lehetősége villant fel. Ha nem akarja elszalasztani azzal, hogy a lehetőséget összetéveszti annak megvalósításával, ismételgesse: „A lyuk már megvan. Most már csak köré kell tekernem a makarónit.”

 

Forrás: hirado.hu