Kos (márc.20. – ápr.19.)
Még a tegnapinál is nagyobb zűrzavarra számíthat munkahelyén: felesleges egy nem odavaló flörttel is összekuszálni a helyzetet. Ha összeszedi gondolatait, nap második felében sikerekre számíthat. Produkáljon minőséget, így főnökei különcködését is elfogadják. Társulásai, nyilvános szereplései azonban nem feszültségmentesek: ön szembemegy a forgalommal.


Bika (ápr.20. – máj.20.)
Újabb érzelmi hullámvölggyel kezdi a napot, de ha elgondolkozik párkapcsolatán, be kell látnia, hogy tulajdonképpen az Isten is egymásnak teremtette önöket. Amennyiben javítani akar társas viszonyai minőségén, a változtatást saját magán kell elkezdenie. A mai nap folyamán hobbijait sem lesz könnyű összeegyeztetni mindennapi kötelezettségeivel.


Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Otthonában, munkahelyén teljes a káosz, bár az is lehet, hogy mindezt ön gerjeszti feleslegesen. Biztos, hogy ennyi fontos teendője van, vagy pedig csak a családi kötelességek elől szeretne elmenekülni? A mai nap folyamán inkább az utóbbi feladatokra kellene koncentrálni, egy konkrét vagy átvitt értelemben vett takarítás sem ártana.


Rák (jún.21. – júl. 22.)
A tegnap kezdődött, okmányokkal, kisebb-nagyobb utazásokkal, szerződésekkel, tárgyalásokkal kapcsolatos bonyodalmak ma folytatódnak és a nap első felében tetőznek. Később már úrrá lesz teendői fölött,  különösen, ha partnere is besegít vagy pedig képes gondolatait egy és csakis egy célra összpontosítani. A  megfeszített tempót nehezen viseli.


Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Ön nem takarékosságáról híres, most azonban a szokásosnál is lazábban kezeli pénzügyeit. Ne álmodozzon az évezred üzletéről: ma kénytelen beérni a mindennapok taposómalmában keresett fillérekkel. Meglehet, ez nem is aprópénz, csupán az ön igényei irreálisan nagyok. Vigyázzon, légvárakra ne fecsérelje tartalékait! A komoly döntéseket halassza még egy darabig.


Szűz (aug.23. – szept.22.)
Tele van világjobbító szándékkal, de környezete ezt úgy érzékeli, hogy piszkálódásával kikergeti őket a világból. Ha meghittebbé akarja tenni kapcsolatait most még építő szándékkal se kritizáljon, különösen akkor nem, ha Kos, Nyilas vagy Halak jegyű párja van. Egy romantikus program, egy ajándék, amire a másik régóta vágyik, sokkal meggyőzőbb.


Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Munkahelyén kaotikus állapotok uralkodnak, egészsége nem a legrózsásabb. Jó kérdés, mennyire felelősek a külső események a zűrzavarért és mennyi az, amit a saját rendezetlen életmódja miatt szakadt a nyakába. Ha nagyon őszinte saját magával, be kell látnia, hogy a helyzet nagymértékben orvosolható, ha rendet teremt belső világában. Lazítson, meditáljon!


Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Nehéz, de nem lehetetlen összehangolni szíve vágyait hosszabb távú terveivel és a praktikus szempontokkal. Ön legalábbis nem az a típus, akit megijesztenek a kihívások: néha az az ember érzése, hogy minél bonyolultabb valami, annál nagyobb odaadással veti magát a feladatba. A mai nap folyamán aratott sikere még saját magát is meglepi.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Ez a nap is a káosz jegyében telik, az otthoni zűrzavar kihat szakmai teljesítményére is. Szerencsére időben észbe kap, az anyagi, racionális szempontok győznek az érzelmiek felett. Most már más életterületeken sem kellene kísértenie a sorsot: faragjon le kiadásaiból, szórakozzon visszafogottabban és a veszedelmes viszonyokat kerülje el.


Bak (dec.22. – jan.20.)
Amennyiben tanul, vizsgákra készül vagy épp elutazna, kétségbeesetten tapasztalja, hogy a külvilág mintha csak azért lenne, hogy elterelje figyelmét teendőiről. Biztos lehet benne, hogy a legbosszantóbb telefonhívásokat, üzeneteket és látogatásokat akkor kapja, amikor a  leginkább feladataira kéne koncentrálnia. Bízzon képességeiben és őrizze meg humorérzékét.


Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Pénzügyei alaposan összekuszálódnak, különösen ha a közelmúltban ön is rásegített azzal, hogy mindenféle zavaros tranzakciókba bonyolódott. A legbiztosabb mód arra, hogy áttekinthetővé tegye a helyzetet, ha csak a saját forrásaiból gazdálkodik és nem alakít ki egyelőre újabb üzleti társulásokat. Tervein is sokat kell változtatnia.


Halak (febr.19.- márc.19.)
A külvilág folyamatosan szembesíti álmai és a valóság közötti különbséggel. Amennyiben megszívleli a sors üzeneteit, nagyon biztató távlatok bontakoznak ki, barátai segítségével megvalósíthatja szíve vágyait. A légvárak, valóságelhárítás azonban kemény bírálatot, anyagi veszteségeket vonhat maga után. A folyamatosan változó helyzet nagyfokú rugalmasságot igényel.

Forrás: hirado.hu