A jó lángos titka a megfelelő minőségű alapanyag, bár otthon ha kísérletezünk az nem lesz olyan, mintha a lángosozóba vennénk meg – mondta el Szalai Istvánné, Éva, aki kifejtette, valószínűleg a nagy mennyiség miatt van ez, hiszen máshogy jönnek ki az ízek, valamint a olyan növényi zsiradékot használunk, amit kiskereskedelemben nem árulnak.

A paletta olyan széles, hogy nehéz választani – tudtuk meg vendégünktől, aki hozzátette, minimum 65 féle lángos közül választhat a vásárló. A hagyományos ízek kedvelőitől az ínyencekig mindenki megtalálja a szívéhez közelállót. Nagy sláger a sajtos – tejfölös hagyományos lángos, a töltöttek közül pedig a sonka – gomba – sajt ízesítésű. Éva elmondta, hiába a nagy választék nála a hagyományos sós lángos a favorit, amit már két méretben is meg lehet vásárolni.

Fontos, hogy emberségesek legyünk, ezért minden vásárlónkhoz van egy – két jó szavunk, és ezt a munkatársamtól is elvárom. Ha valaki nem szereti a sorban állást, akkor előrendelést is felveszünk, valamint 900 Ft feletti megrendelés esetén házhozszállítást is vállalunk – tette hozzá.

Ha Ön is megkóstolná az Évi Lángosozó kínálatát, akkor látogasson el Hódmezővásárhelyen a Kutasi útra, az autómosó mellé, hétköznap 5:30 perc és 13 óra között, valamint szombaton 05:30 és 12 óra között. Telefonszám: 30/852-59-41.

Nagy Ágnes