A megyei I. osztályú bajnokság tavaszi szezonjában a futballkapusok adhatják le voksaikat az újraindult, népszerű Tippbajnok játékunkban. Czirbus Gábor makói hálóőr igencsak gólszegényre sikeredett fordulót fogott ki, egyedül saját mérkőzésén, csapat sándorfalvi vendégjátékán potyogtak a gólok. A hagymavárosi portásnak sem lett telitalálata, de öt találkozó kimenetelét is jól érezte meg, összesen 11 pontot gyűjtve.

 

A verseny Mazeti termékekért folyik. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb a hálóőr. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki.

 

Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

 

Így tippelt Czirbus Gábor (Makó FC) a 20. fordulóra:

 

Tápé ESK – Tisza Volán SC 0-4 – végeredmény: 1-3 – kapott pont: 2

Ujszegedi TC – Algyő SK 3-1 – végeredmény: 1-0 – kapott pont: 2

Szegedi VSE – FK 1899 Szeged 2-1 – végeredmény: 1-1 – kapott pont: 0

Csongrád TSE – Ásotthalmi TE 2-1 – végeredmény: 1-1 – kapott pont: 0

Mórahalom VSE – Szentesi Kinizsi TE 4-1 – végeredmény: 2-0 – kapott pont: 2

Csanádpalota FC – Kisteleki TE 3-0 – végeredmény: 2-0 – kapott pont: 3

HFC – Nagymágocs SE 5-0 – végeredmény: 0-0 – kapott pont: 0

Sándorfalva SK – Makói FC 0-2 – végeredmény: 3-4 – kapott pont: 2

 

Forrás:szegedma.hu