Bánfi Imréné Barna Mária Kis Kata műsorvezető kérdéseire elmondta, évente egy átlagos étvágyú ember körülbelül 540 kilogrammnyi ételt fogyaszt. Ebből 4-4,5 kilogrammnyi annak az anyagnak a mennyisége, ami testidegen, tehát nem tud beépülni a sejtekbe.

Ezeket a méreganyagokat érdemes eltávolítani a szervezetünkből. Az alakformálás egyik eszköze a zsírgyalu, melynek kezelőfejében vákuum van. Az eszköz neve talán ijesztő, de a módszer nem szabad, hogy fájdalmat okozzon. A kezelés segíti a szövetek között felgyülemlett méreganyagok távozását. A vákuum megszívja a bőrfelületet, aktiválja a vért a területen, a vér pedig elszállítja a méreganyagokat, amelyek a vizelettel távoznak.

A hypoxi trainer alkalmazásakor a vendég fekvő helyzetben kerékpározik, miközben deréktól lefelé benne van a vákuumot biztosító eszközben. A csípőről, a hasról és a combról eltünteti a felesleget, és a keringést is serkenti.

A rádióhullámos kezelés során a hullámok a bőr rétegeibe kb. 3-6 mm mélyen hatolnak be. Ezzel a módszerrel kontrollált gyulladást hoznak létre a bőr felületén, ami a kötőszövet megújulását és a bőr kisimulását eredményezi.

Az ultrahangos kavitáció a zsírsejtek számát csökkenti szétrobbantva, majd a nyirokkeringés segítségével eltávolítva azokat. Az eljárást olyan felületeken lehet alkalmazni, ahol minimum másfél centiméter zsírréteg van.

A Mari Alakformáló és Egészségmegőrző Szalon idén ünnepli tizedik születésnapját. Emiatt pár héten belül egy újabb, az egészségügyben is alkalmazott eszközzel bővül a kínálat.

Az üzlet Hódmezővásárhelyen, a Teleki utca 36/a szám alatt található. Telefonon is érdeklődhetnek a 62/240-189-es vagy a 30/9102-103-as telefonszámon, illetve további információkat találhatnak a www.mariszalon.hu vagy www.mariszalon.eu internetes címeken.

Megyeri József