Kos (márc.20. – ápr.19.)
Bármilyen lesújtó véleménnyel van is a diplomáciáról, ma csakis ezen a módon érhet célt. Ha ugyanis ki is mondja azt, ami a szívét nyomja, csak felbosszantja ellenfeleit, de ön lesz az, aki jobban megsérül. Ha nézeteltérésbe keveredik a partnerével, adjon neki igazat, főnökeivel, autoritásszemélyekkel szintén ne húzzon ujjat. Még néhány hónapot várnia kell, míg fordul a kocka.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Ön köztudottan békeszerető típus, de ha ennyire elfojtja indulatait, azok gyulladásos betegségek, allergiás tünetek formájában követelnek figyelmet maguknak. Persze, arról szó sincs, hogy vitapartnerei torkának kellene esni, de az öntől szokásos szelíd, határozott módszerekkel még érvényt szerezhet akaratának. Egy tavaszi méregtelenítő kúra is jót tehet.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Ez a hét sem kezdődik valami békésen: barátai, szerelme is önnel csatározik. Persze, a szokásos forgatókönyv szerint most is képes lyukat beszélni a hasukba, vagy egyszerűen köddé válik. De jó ha tudja: ezzel csak rövid távon oldja meg a konfliktust, fennáll viszont a veszélye, hogy értékes kapcsolatokat veszíthet el. Inkább dolgozzon érdemben a megoldáson!

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Otthonában, munkahelyén egyaránt feszült a hangulat, csak úgy roskadozik a sokféle elvárás alatt. Természetesen, ha választania kell, inkább a családi béke fenntartására összpontosít, munkahelyi teendőit akár háttérbe is szorítva. Ma még talán nem lesz gond a lazább tempóból, de egy-két napon belül teljes sebességre kell kapcsolnia.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Gondolatban már messze jár, talán egy másik időben és galaxisban, de a hétköznapi teendőkkel bizony- bizony alaposan meggyűlik a baja. Addig ugyanis, míg ezeket tető alá nem hozta, nem kezdhet új fejezet. Egy izgalmas, új projektbe is csak akkor kezdhet bele, ha már végzett az unalmas aprómunkával, utazás során a vízum, tartózkodási engedély okozhat bosszúságot.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Bár eddig csak legyintett az ilyen kijelentésekre, most saját életében is megfigyelheti, hogy érzelmi állapota, energiaszintje és anyagi helyzete között szoros összefüggés van. Mivel párkapcsolata hullámzását meglehetősen nehezen kezeli, a pénzügyekre sem tud kellőképpen odafigyelni. Pedig, ha meg akarja előzni a veszteségeket, nagyon résen kellene lennie.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Újra húzd meg ereszd meg-et játszik partnerével. Ha már nem bírja feszültséget könnyen kapcsolaton kívül kereshet vigasztalást, vagy pedig éppenséggel egy harmadik az oka a mosolyszünetnek? Ennek a harcnak most nem lehet jó vége: úgy sért, hogy közben ön is megsérül. Nyílt állásfoglalás helyett maradjon még a megfigyelő pozíciójában.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Titkos ellenségei újra meg újra bedobják magukat, ön pedig újra meg újra kivédi a támadást. Ma azonban szokásosnál érzékenyebben reagálhat: az idegháború még pszichoszomatikus panaszokat is okozhat. Pedig ön is tudja: ezek az emberek nem érnek annyit, hogy ön megbetegedjen! Fordítson inkább azokra a kapcsolatokra energiát, ahonnan támogatást kap!

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Újabb mozgalmas hét kezdődik, s ön talán már kora reggel darázsfészekbe nyúl: barátaival, szerelmével is komoly vitákba keveredhet. A forró fejjel hozott üzleti döntések is megbosszulhatják magukat, akárcsak az, ha olyan intenzíven veti magát az éjszakai életbe, mintha csak hét vége lenne. Hivatalos levelezés közben nagyon körültekintően fogalmazzon!

Bak (dec.22. – jan.20.)
Otthonában és munkahelyén bosszúság bosszúság után éri már a hét első napján. De ön is tudja: ez most nem az érzelgősség ideje: csakis anyagi, szakmai érdekeit tartsa szem előtt. Ez persze nem azt jelenti, hogy főnökei legelrugaszkodottabb ötleteit is a zsenialitás sziporkáiként kéne üdvözölnie, de ha jót akar, ne mutassa ki mit tart róluk valójában.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Közvetlen környezetében már megint minden a feje tetején áll, s ez most az ön hosszabb távú terveit – elsősorban utazásait, tanulmányait is befolyásolhatja. Bármennyire besűrűsödtek is azonban a dolgok, még mindig kezelhető a helyzet: diplomáciai érzékkel, humorérzékkel éppenséggel érdekeinek megfelelően irányíthatja az eseményeket. Még hálásak is lesznek útmutatásaiért!

Halak (febr.19.- márc.19.)
Meredek pénzügyi manőverekkel kezdődik a hét, s ahogy mostanában lenni szokott, telitalálat helyett bakit bakira halmoz. Bár lehet hogy nem elégedett fizetésével, még a megbízhatónak tűnő új állásajánlatokat is kezelje fenntartásokkal. A tegnapi újhold energiái ugyanis nem az új kezdeteknek, hanem a lezárásoknak kedveznek, így inkább szakmai, tudásbeli hiányosságait pótolja!

Forrás: hirado.hu