Kos (márc.20. – ápr.19.)
Nem biztos, hogy mindig a támadás a legjobb védekezés. Mielőtt szóváltásba bonyolódna családtagjaival, főnökeivel, mérlegelje, vajon nem ön az, aki érzékenyebb a kelleténél. Ha máris kiszaladt valami a száján, amit megbánhatna, még nem késő, hogy tréfával üsse el. Könnyen lehetséges, hogy még értékelni is fogják egyéni humorát.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Barátai úgy viselkednek, mintha cserbenhagyta volna őket józan eszük: szentimentálisak, hangulataik irányítása alatt állnak, bár megérzéseik rendkívül pontosan működnek. Partnere szeszélyes hangulatban van, nagyon nehéz a kedvére tenni. Úgy tűnik, mintha egyedül ön lenne képes elboldogulni ezzel a sok nehezen kezelhető emberrel. Őrizze meg humorérzékét

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Bármennyire ígéretesek is szakmai kilátásai, nincs türelme kimunkálni a részleteket, legszívesebben hétmérföldes csizmákban száguldozna. Környezete impulzusaira annyira fogékony, hogy könnyen összemoshatja, mi az amit hallani akarnak öntől és mi az, amit valójában érez vagy szeretne. Munkahelyén a legártalmatlanabb lódítások is visszaüthetnek.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Annyira álmai, tervei bűvöletében él, hogy elveszítheti kapcsolatát a valósággal. Ne áltassa magát: attól, hogy nagyon szeretne valamit vagy rendkívül élénken képzelte el a kívánt végeredményt, még távolról sem biztos, hogy megvalósította. Hasonlóképpen, a Nagy Ő-ről való álmodozás talán reális kapcsolatok elől vonja el az energiát.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Egy szerelmi kaland valósággal felvillanyozza, ha azonban már foglalt, odahaza kisebb-nagyobb füllentésekre kényszerül, vagy pedig szíve választottja előtt hajlamos eltitkolni családi állapotát. Hosszú távon egyik stratégia sem ideális: legjobban teszi ha lemond az újabb trófeáról. Vállalkozásában is kerülje a kockázatokat.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Vagy barátai nem mondanak mindenben igazat önnek vagy ön próbálja kisebb-nagyobb füllentésekkel érvényesítési szempontjait. Ha valamilyen ígéretes projektbe akarják belevonni, ossza el kettővel a hallottakat. Közlekedés közben legyen figyelmes, a szerződések megkötését, tárgyalásokat halassza el, hiszen még a legjobb esetben is sok félreértés adódhat.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Munkahelyén kaotikus állapotok uralkodnak, még az elvileg száraz, racionális párbeszédeket is érzelmek színezik át. A felfokozott hangulat hátterében néhány kollégája mesterkedése áll. Ön azzal teheti magát nélkülözhetetlenné, ha csillapítja a feszültséget. Szervezete enyhébb-súlyosabb tünetekkel reagálhat a terhelésre: be ne gyűjtsön egy megfázást!

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Egész napját szerelmének, hobbijának, alkotómunkájának szentelné, de kollégái, főnökei kicsinyes kötözködése folyamatosan megrontja örömét. Talán csak nem irigykednek sikereire, boldogságára? Ne hagyja, hogy elrontsák a kedvét: állítson fel fontossági sorrendet, vonja meg azt a határt, amelyen túl már senkitől sem tűr beleszólást ügyeibe.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Egész nap otthonát csinosítja, eközben pedig szabadjára engedi a fantáziáját. Csemetéi legnagyobb örömére estére akár egy tündérmese díszletei között találhatják magukat. Illúzióit azonban jobb ha megkülönbözteti mindennapjai valóságától, különben csalódás érheti. A közelmúlt történései után ne vegye zokon ha partnere ellenőrzi szavahihetőségét.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Közvetlen környezetében felpörögnek az események: mintha valamennyi ismerőse csak azért lenne a világon, hogy érzelmi gubancaival szerencséltesse. Ha terapeuta, életvezetési tanácsadó valósággal elárasztják az ügyfelek, más esetben azonban a kaotikus helyzetek elterelhetik figyelmét terveiről, tanulmányairól. Közlekedés közben legyen nagyon figyelmes.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Nem teng túl ma önben a munkakedv, nagy leleménnyel bújik ki feladatai alól, egyszersmind arról is gondoskodik, hogy megtalálja a legideálisabb pénzügyi konstrukciókat. Ha valamilyen egészségi probléma miatt kell korlátoznia magát, szinte mindennek az ellenkezőjét csinálja, amit az orvos mondott. Ha pihennie kéne, naphosszat lót-fut, ha diétáznia, egész nap majszol.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Bár többé-kevésbé elégedett sorsával, esze és szíve között vívódik. Nagy kár, hogy a kellemes dolgok legtöbbször egészségtelenek vagy tilosak. De csakugyan így kell lennie? Barátai is lefáraszthatják azzal, hogy folyton meg akarják nevelni. Bármennyire jóindulattal teszik is is, ma ne hagyja, hogy feldúlják napirendjét. Saját mohóságát is tartsa kordában.

Forrás: hirado.hu