Kos (márc.20. – ápr.19)
Ha perben, háborúságban van valakivel, bocsásson meg neki – a születésnapja környékén amúgy is illik tiszta lappal kezdeni. Egyébként, ha tartja a haragot, rosszabbul jár, ellenfele hatalmas zűrzavart kavarhat, mely érzelmi viharokat is okoz, magánéletében és szakmailag egyaránt. Konfliktusai kezelésekor egyszerre kell megérzéseire és valóságérzékére hallgatnia.


Bika (ápr.20. – máj.20.)
Alaptermészetével ellentétben két kézzel szórja szórakozásra, hobbijaira a pénzt. Persze nem az a baj, hogy nem sajnálja magától a jót, hanem hogy esetleg hasznosabb célokra fordítandó tartalékait is eltapsolja. Egész biztos, szerelme sem igényel a lehetőségeit meghaladó ajándékokat, ha pedig mégis, a kapcsolattal van gond.


Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Szeszélyesen bánik a sors önnel mostanság: fontos tervei megvalósítása, utazások, vizsgák során kisebb-nagyobb bonyodalmakkal számolhat, de élete nagy lehetőségeit is megragadhatja. Nem lesz könnyű különbséget tenni a ténylegesen kedvező alkalmak és a légvárak között. A szerelemben is őrizze meg valóságérzékét.


Rák (jún.21. – júl. 22.)
Párkapcsolata, társas viszonyai valóságos hullámvasutazást tartogatnak. Éppúgy elképzelhető, hogy addigi ellenlábasa életre szóló rajongójává válik, minthogy élete nagy szerelméből egy pillanat alatt kiábrándul. Ha ennyire szélsőséges élményekben részesül, ne felejtse, az igazság többnyire valahol a kettő között van. A karrierjével kapcsolatos kérdésekben is járjon el megfontoltan.


Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Amennyiben úgy dönt, hogy ma mindenáron öné lesz az utolsó szó, végeláthatatlan állóháborúba bonyolódhat családtagjaival, hosszabb távú tervei elé akadályokat gördíthet, vizsgákon, utazások során felesleges bonyodalmakba keveredik. Ha azonban félreteszi önös szempontjait, belső hangjára figyel, a leggubancosabb helyzeteket is képes megoldani.


Szűz (aug.23. – szept.22.)
Nehéz, sőt, teljesíthetetlennek tűnő feladatokat kapott, a külvilágból érkező impulzusok pedig folyamatosan félbeszakítják a munkát. Mégis meg tudja oldani őket, ha elég kitartó, és képes rugalmasabb lenni, mint általában. Igaz, ez nem kevés fáradsággal jár majd, de így, a húsvéti ünnepek  előtt nem jön rosszul erőfeszítéseinek anyagi jutalma sem.


Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Ma sokkal empatikusabban kezeli ügyeit, mint az előző napokban. Megérzéseinek akár praktikus hasznát is láthatja. De ne csupán a kapkodást kerülje, hanem a kapkodók társaságát is. Jóvoltukból ugyanis önt is károk, kellemetlenségek érhetik. Közlekedés közben legyen óvatos, és különösen elektronikus értékeire (mobil, laptop stb.) vigyázzon.


Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Egészsége jobban függ pillanatnyi lelkiállapotától, mint hinné. A legmeglepőbb fizikai tüneteket produkálhatja minden megfogható ok nélkül, de egy makacs betegségből is lábadozni kezdhet, ha életre kelti belső erőforrásait. Ebben a szelíd gyógymódok, meditáció, jóga lehet segítségére. Szakmai, pénzügyi bonyodalmait megérzései segítségével kezelheti.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Remekül kezeli a felmerülő bonyodalmakat: csupa kellem, szellem, vibrálás. Mégsem ártana, ha megszívlelné: a tények makacs dolgok. Ne mutatkozzon tehát szabadosabbnak, mint amilyen valójában, és ne játssza el a nagyvilági dizőzt vagy kékszakállt, ha tudja: valaki krumplilevessel várja odahaza. Pénzügyekben is közelítsen a realitásokhoz.

Bak (dec.22. – jan.20.)
A mai nap folyamán egyszerre támadhatnak zseniális szakmai, üzleti ötletei és követhet el példátlan balfogásokat. A kezdetben mostoha feltételekből akár későbbi sikereit is megalapozhatja, de a téves helyzetmegítélés, hiszékenység meglévő értékeit is veszélyezteti. Szórakozásra, hobbijaira, vállalkozására is megfontoltan költsön.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Az erős, de meglehetősen diszharmonikus bolygóhatások miatt ön is kissé holdkórosan kezdi a napot. Alapvetően jót akar, emberbaráti hangulatban van, túlbuzgóságával azonban környezete idegeire megy, akárcsak azzal, hogy lépten-nyomon zűrzavart kelt maga körül. Ne csodálkozzon hát, ha keményen az orrára koppintanak – inkább legyen kissé összeszedettebb.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Álmai, látomásai a kivezető utat is megmutathatják, de zsákutcába is vihetik: különösen a túlvilággal kapcsolatos témákkal legyen nagyon óvatos. Szerződéskötéskor, tárgyalásokon figyeljen oda a legapróbb részletekre is, ha rossz érzése van az üggyel kapcsolatban, azonnal mondjon nemet. Az alkohol ma többet árt mint máskor, feszültségét más módszerekkel oldja.

 

Forrás: hirado.hu