Kos (márc.20. – ápr.19.)
Szinte ellenállhatatlan késztetést érez, hogy egy titkos románcba bonyolódjon. Jó kérdés: ez szerelem az első látásra vagy csak az otthoni pórázt találja túl rövidnek? Ha főnökeivel sem elégedett,  most elfogadhatja a kiváló munkaajánlatokat. Szánjon elég időt azonban a lezárásra is, mert valószínűleg csak tíz nap múlva, újholdkor kezdhet új fejezetet.


Bika (ápr.20. – máj.20.)
A közeljövő akadályai csak azért nem szegik kedvét, mert már hozzászokott ahhoz, hogy csak többszöri nekifutásra sikerül eredményt elérnie. Hasonlóképpen viszonyul a közeljövőben felmerülő szakmai kellemetlenségekhez is. Nem téved, az idő önnek dolgozik. Szerencsére partnerében, barátaiban most sem kell csalódnia, bár túlzott aggályoskodásuk kissé idegesíti.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Munkahelyi flörtbe bonyolódhat, választottja érzelmessége, magas követelményei azonban kikergeti a világból. Tele van tüzes lelkesedéssel, munkahelyén is a társaság lelke lenne, ha főnökei érzelmi gubancai nem kényszerítenék rá, hogy behúzott kézifékkel száguldozzon. Sebaj, ön a kulisszák mögött is remekül feltalálja magát, de a szálak összekuszálásától óvakodjék.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
A következő egy hónapban munkájával, hivatásával kapcsolatos kérdések kerülnek érdeklődése középpontjába. Pozícióját ékesszólással és hatékony cselekvéssel védheti meg.  Ne riadjon meg a kihívástól:  mutassa meg kollégáinak, üzleti partnereinek életvidám, társasági oldalát is. Eközben éreztesse velük: ön hosszú távra tervez, felelősségteljes, stabil személyiség.


Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Üzleti ügyekben legyen önkritikus: az életrevalóság, trükkös megoldások és a kimondottan görbe utak között nagyon keskeny a határ. Ma  eredményesen kötheti össze a hasznosat a kellemessel: szórakozás, sportolás közben vállalkozása szempontjából is előnyös ismeretségeket köthet. Érzelmi téren legyen óvatos: ha már foglalt, ne keltse az egyedülálló benyomását.


Szűz (aug.23. – szept.22.)
Zűrzavaros anyagiak, adóügyek, papírmunka, hisztérikus ismerősök, érzelmi manipulációk osztják meg figyelmét. Még az is előfordulhat, hogy éppenséggel a munkájával kapcsolódó adminisztráció miatt nem tud tényleges feladataival foglalkozni. Ne essen kétségbe: bár  kissé gyors és kiszámíthatatlan önnek ez a tempó, játszi könnyedséggel veszi az akadályokat.


Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Csábereje ellenállhatatlan: önön múlik, hogy él-e vagy visszaél a kisugárzása adta lehetőségekkel. Most leginkább azért érdemes latba vetnie, hogy támogatókat találjon ötleteihez. Pénzügyi elképzeléseit is valóra válthatja . Bár meg kell ragadnia a váratlan üzleti lehetőségeket, hallgasson gyakorlatiasabb barátaira is, különben szarvashibákat követhet el.


Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Vizsgákon, interjúkon remekül szerepel, de a családi és munkahelyi drámák megosztják figyelmét. Szerencsére ön  kitartása, intuíciója, gyakorlati érzéke révén könnyen veszi az akadályokat. Nyugodtan megjutalmazhatja hát magát: kapcsolódjon ki szerelmével, ne tagadjanak meg maguktól semmi földi jót. Kedvenc hobbija is sok örömöt tartogathat.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Ma újra megtapasztalhatja, mennyire járatlan az érzelmi manipulációk világában. Akár a sajtot akarják kiénekelni a szájából, akár egy szabadságát korlátozó kapcsolatba akarják belevezetni, csak a hét közepére veszi észre, miről is szól a helyzet valójában. Ekkor látványos jelenettel ad hangot nemtetszésének, de legalább megtisztítja a terepet maga körül.


Bak (dec.22. – jan.20.)
Bár szakmai, üzleti területeken még át kell haladnia egy hullámvölgyön, barátai szinte tálcán kínálják a megoldást. Ne dédelgesse hát sérelmeit, inkább élvezze ki, hogy kényeztetik. Engedje, hogy meghívják egy étterembe, kóstoljon különleges borokat és más ínyencségeket. Eközben hasznos tippeket kaphat, hogyan kovácsolhatna tőkét a jelenlegi hátrányokból.


Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Bármihez nyúl is, aranyat ér. Akár a szó szoros értelmében is, mondjuk bankjegyekkel teli pénztárcát talál az utcán, nyeremény üti a markát, kevés ráfordítással jövedelmező üzleteket köt. Azonban, ha túlságosan elbízta magát, kerülgetni kezdi a sors: hivatalos ügyek intézése, levelezés, közlekedés közben akár tettlegességig is fajuló konfliktusokba bonyolódhat.


Halak (febr.19.- márc.19.)
Otthonában érzelmi viharok dúlnak , de ezek inkább a kellemes nyári záporhoz hasonlítanak semmint a hóförgeteghez. A kavarodást valamilyen gyarapodás váltja ki: új házi kedvencről, valamilyen  nyereményről, váratlan ajándékról is szó lehet. Az ötletszerűen indított vállalkozások hosszabb távon is sikeresek lehetnek.

 

Forrás: hirado.hu