Kos (márc.20. – ápr.19.)
A  mai nap folyamán ismét belső életére terelődik figyelme. Színes, szokatlan álmai lehetnek, amelyek jelenlegi életfeladatáról, karma-korrekciós lehetőségekről is sok mindent elárulhatnak. Ébredéskor azonnal írja le őket, mert gyorsan elillannak. Partnerével szemben is több megértést tanúsít, ismerősök révén fontos bizalmas információk birtokába jut.


Bika (ápr.20. – máj.20.)
A mai nap folyamán nagyszerűen ráhangolódik környezetére. Ez sokat javíthat párkapcsolata, különféle társulásai minőségén és előadóként is nagyon sikeressé teszi. Végre alkalma adódik, hogy megbeszéljék azokat a  kisebb-nagyobb súrlódásokat, melyeket az elmúlt napok feszült konstellációi okoztak. Bár ingerlékenysége még korántsem múlt el, sokkal elfogulatlanabb.


Ikrek (máj.21. – jún.20.)
A mai nap folyamán ismét elsősorban munkájára, karrierjére érdemes összpontosítani. Napi szokásait is eredményesen alakíthatja át, egy tavaszi tisztítókúra elkezdéséhez is kedvezők a konstellációk. Ha egy léböjtöt, zöldség- vagy gyümölcskúrát túlzásnak tart, legalább étrendjét tegye egészségesebbé. Nyughatatlan vibrálását a meditációs gyakorlatok oldják.


Rák (jún.21. – júl. 22.)
A mai nap folyamán jó esélye van arra, hogy megismerkedjen egy hosszabb távú kapcsolatra is alkalmas személlyel, ha pedig foglalt, akár sok éves együttlét után is újra egymásba szerethetnek partnerével. A harmóniát néhány munkahelyi konfliktus árnyékolhatja be. Pedig nem biztos, hogy főnökei piszkálódnak: valószínűleg ön érzékenyebb a szokásosnál.


Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Bár nem egy kimondottan házias alkat, a mai nap kiválóan alkalmas tavaszi nagytakarításra, lomtalanításra. Átvitt értelemben is eltávolíthatják a szemetet: most megbeszélheti szeretteivel a már hónapok óta hurcolt sérelmeket is. Szokás szerint nagyon bosszantja, hogy terveivel, tanulmányaival nem halad megfelelő ütemben, de segítséget kaphat a külvilágból.


Szűz (aug.23. – szept.22.)
A mai nap folyamán hatékonyan, jó érzékkel intézi ügyeit, tárgyalásai, nyilvános szereplései nagyon kedvezően alakulnak. Bár holnap is hasonló konstellációk hatnak, a hivatalos teendőkre inkább ma kerítsen sort, mert sokkal jobb hatásfokkal ügyködik. Párkapcsolata is kedvező fordulatot vehet, jogi ügyekben kiskapu kínálkozik, de csak óvatosan nyitogassa!


Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Ma kedvező, hosszú távú szakmai, üzleti lehetőségei adódhatnak. Öröme azonban nem felhőtlen, ugyanis sokkal több macerával járnak, a befektetett energia pedig sokkal hosszabb idő alatt térül meg, mint ön azt szeretné. Ennek ellenére még akkor is érdemes belevágni, ha csak keresetkiegészítésről, részidős tevékenységekről van szó.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
A mai nap folyamán remek érzékkel képes ráhangolódni, hogyan tehetné jobbá sorsát, milyen önmegvalósítási út áll legközelebb egyéniségéhez. A repertoár elég tág lehet: talán erotikus kisugárzását akarja növelni, talán egy alkatára szabott sportágat választ, esetleg alkotótevékenységbe, vállalkozásba kezd. Bárhogy is dönt, hosszú távú sikerekre számíthat.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
A mai nap az intenzív lelki átalakulások jegyében zajlik. A különleges álmok, belső képek ismét kapcsolatban állnak a jövővel, egyszersmind rég elfelejtett gyerekkori, sőt, talán magzat kori emlékek is felelevenedhetnek. Ezek szoros kapcsolatban állnak jelenlegi helyzetével. Olyan családi mintákra is ráérezhet, amelyek jelenlegi kapcsolatait befolyásolják.


Bak (dec.22. – jan.20.)
A mai nap folyamán rengeteget köszönhet barátainak, pártfogóinak. Egyesek közülük még vér szerinti rokonainál is közelebb állnak önhöz, sőt, éppenséggel nekik köszönheti, hogy tisztán átlát bizonyos családi konfliktusokat. Az otthonában felmerülő, kisebb-nagyobb javítási munkálatokban – például vízvezeték-szerelés, műszaki cikkek karbantartása – is sokat segíthetnek.


Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
A mai nap folyamán kedvező fordulatokra számíthat szakmai, egzisztenciális területeken. Ezek pénzt is hozhatnak jócskán a konyhára, bár elképzelhető, hogy kisebb-nagyobb szabálytalanságok, kerülőutak révén gyarapszik. Azért ne halásszon túl zavaros vizekben. Közvetlen környezetében továbbra is nagy a felfordulás: maradjon ki a pletykálkodásból.


Halak (febr.19.- márc.19.)
Hatodik érzéke  jobban működik, mint valaha: tökéletesen ráhangolódott a jövő trendjeire, mohó tudásvággyal veti bele magát a különféle ezoterikus, önismereti tanulmányokba. Ezeken a területeken azonban el is vetheti a sulykot: ha cserben hagyja realitásérzéke, vagyonokat fizethet jól hangzó, de valójában semmit sem nyújtó foglalkozásokra.

Forrás: hirado.hu