“Tiszteletre méltó, hogy megjelentek kicsi falunk eme összefogásánál Farkas Sándor Képviselő Úr és Dr. Latorcai János,  az Országgyűlés Alelnöke”-fogalmazott Tóth Margit, Dóc község Polgármester Asszonya a március 8-án megtartott II. Jótékonysági Sportbálon. A rendezvény a Dóc Községért Egyesület jóvoltából került megrendezésre a helyi Művelődési Házban.

Az egymást követő programokat és a rendezvény kommunikációs lebonyolítását a DKE Alelnök Asszonya, Ficsor Zoltánné vezette.A 18:00 órai gyülekező után A Szent Ágoston Katolikus Általános Iskola tanulói : Nagy Rebeka és Földi Csanád nyitó táncát láthatta a közönség, melyet Szögi Bettina családgondozó tanított be. Ezután az iskola tanulóinak színes műsorát élvezhették a résztvevők.

19:30-tól finom vacsorát fogyaszthatott a vendégsereg és sor került a tombolahúzásra is, melynek értékes ajándéktárgyait a támogatók jóvoltából sorsolták ki. A dóci focicsapat is képviseltette magát ezen az estén; a helyi lelkes sportolók eredményes előrejutását szívén viseli a község.Az este jó hangulatáról és a talpalávalóról Hegedűs Zoltán és csapata gondoskodott.

 

A részletekről Tóth Margit, polgármester nyilatkozott. Itt hallhatják:

##audio:1332##

 

Forrás: Balog Renáta, könyvtáros