Ha tartósan 7 fok fölé emelkedik a hőmérséklet, akkor érdemes a téli gumikat lecserélni nyárira, ezzel együtt fontos leellenőrizni a futóműveket is, hiszen a kátyúk miatt olyan meghibásodások is keletkezhetnek, amit a tulajdonosok nem is érzékelnek – mondta el Bagaméri Attila. Fontos a tavaszi szervíz idején átnézetni még a világítást, a szellőzést, a klímát, de a karosszéria apróbb hibáira is nagy gondot kell fordítani. A H-Maxx Kft biztosítós javítás mellett, karosszéria és fényezési hibák javítását is vállalja.

A tavaszi nagytakarítást a gépjárműveken is el kell végezni – emelte ki Bagaméri Attila, majd hozzátette, ilyenkor a klímákra is külön nagy gondot kell fordítani. Ha nem takarítjuk ki a klímát, akkor az abban megtelepedő baktériumok, gombák bekerülnek az autó utasterébe, így meg betegedhetünk tőle. Ha azonban szakemberre bízná ezt a feladatot, akkor keresse a H-Maxx Kft.-t, ahol a tavaszi gyors átvizsgálás során, már fél óra alatt felkészíthetjük járművünket a kikeletre.

Egy – egy utazás során azonban nem vihetünk magunkkal mindig autószerelőt. Bagaméri Attila elmondta, hogy a H-Maxx Kft éjjel – nappal hívható autómentő szolgáltatással várja az ügyfeleit. A H-Maxx Kft megtalálható Hódmezővásárhelyen, a Tuhutum utca 12 szám alatt, ahol hétfőtől péntekig 8 órától 17 óráig várják az ügyfeleket. Az autómentés segélyhívószáma, ami éjjel – nappal hívható: 06-30/ 611-22-26

Nagy Ágnes