„A nők számomra azt jelentik, mint az összes férfinek: ők az alfa és az omega. Nők nélkül nincs élet, semmilyen téren. Nem csak ma, hanem az év több napján is fontos odafigyelni rájuk”- mondta Kocsis Tibor X-faktor győztes, nőnapi, vásárhelyi koncertjén.

A sármos énekes elbűvölte a közönséget. A Bessenyei Ferenc Művelődési Központban élőzenés koncertet adott. Nem régen jelent meg új albuma, amit először szülővárosában, Kecskeméten mutatott be, a vásárhelyi koncert volt a második, ahol új dalait hallhatták.

„Ez a második szólólemezem, az első a tehetségkutatós válogatáslemez volt, azután jelent meg az első szólóalbumom.  Számos előadó volt, akivel együtt énekelhettem a tehetségkutató óta, olyanok, akikről előtte csak álmodozhattam. Remélem az ide év is olyan izgalmas lesz, mint az előző. Minden szempontból kiegyensúlyozott vagyok. Nagyon jól érzem magam most a bőrömben- árulta el az énekes.

Kocsis Tibor elárulta, jelenleg az új album egyik dalához szeretnének klipet forgatni, és mindig töri a fejét valamin, nem áll meg.

Major Zsuzsi