Szerkesztőségünk idén, első alkalommal úgy döntött, hogy nem csak az éteren keresztül kíván boldog nőnapot a hölgyeknek, hanem községeket és városokat járva személyesen köszöntjük a gyengébbik nem képviselőit.

Így is történt. Március 8-án reggel Herczegh Sándor és Szeri Csaba kollégáimmal, valamint Gellén Lajossal, a Toyota Kovács Autóház Kft. értékesítőjével autóba pattantunk és csomagtartónkban 200 fehér rózsával indultunk útnak. Partnerünk a a Kovács Autóház Kft. volt.

A Nőnapi virágkommandó Székkutason kezdődött. A község kispiacán ajándékoztuk meg a hölgyeket, majd Hódmezővásárhelyre utaztunk. Ezt követően Algyőn, Maroslelén, Makón, Kiszomboron, Ferencszálláson, Klárafalván, Deszken, Szegeden, Balástyán, Kisteleken, Ópusztaszeren, Mindszenten és Mártélyon csaltunk mosolyt a női arcokra.

Jobb adni, mint kapni – tartja a mondás. Ez számunkra is bebizonyosodott, ugyanis nagyon kellemes érzés töltött el bennünket, amikor a nők örömmel vették át az egy-egy szál rózsát.

Kislányokat, felnőtteket és időseket is megajándékoztunk. Volt, akit mi köszöntöttünk fel először, és akadt, ahol a kedvességünket finom falatokkal hálálták meg. Ópusztaszeren az egyik vendéglátó létesítményben túrós lepénnyel fogadtak bennünket.

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy kompon ajándékozzák meg. Szombaton azonban erre is sor került, ugyanis Baksról Mindszentre, kompozás közben sem hagytuk abba a virágok osztogatását.

Szerkesztőségünk ezúton is boldog nőnapot kíván a hölgyeknek!

Megyeri József