A Jogpont Hálózat tevékenységével érintett jogterületek, mint a társadalombiztosítási jog, munkajog, társasági és cégjog, mellett a Jogpont Mini bővítette az elérhető jogterületeket,  közigazgatási joggal, családi joggal és adójoggal (utóbbit kizárólag magánszemélyek vehetik igénybe.

A sajtótájékoztatón többek között az is elhangzott, hogy nagyon sok érdeklődő, munkajogi kérdésekben keresi fel a szakértőket. Mindezt ráadásul időben, a fontos döntések meghozatala előtt teszik, így a megfelelő pillanatban már a szükséges információk birtokában kerülnek tárgyalási pozícióba.   A sok visszatérő ügyfél bízik a jogsegély-szolgáltatásért felelős iroda munkáiban. Megyénkben 8 városban, többek között Algyőn, Deszken, Kisteleken és Szegváron is elérhető a szolgáltatás.

Bátran kijelenthető, hogy az egyik legsikeresebb Magyarországon működő jogi szolgáltatásról a Jogpont Mini program. Ehhez nagymértékben járul hozzá, hogy az 5.000 és 10.000 fő közötti lakossággal bíró kisebb településeken is jelen van a program.

A programban gyakorlott jogászok állnak az ügyfelek rendelkezésére több elérhetőségen is, segítséget lehet kérni a személyes ügyfélfogadások alkalmával, online módon, e-mailes formában, telefonos jogsegélyszolgálaton keresztül, valamint a JogÁsz napok során.

A programról érdeklődni és segítséget kérni a 0680/205-408-as zöld számon  lehet, emellett  bővebb felvilágosítás és tájékoztatás a www.jogpontplusz.hu honlapon érhető el.

Ingyenes személyes ügyfélszolgálat: Szegeden, két helyen:  Hajdú István ügyvédi irodájában, a Deák Ferenc utca 2. szám alatt (minden hónap első és negyedik hétfőjén, 12.00 – 16.00 között) és Havasné Tímár Ilona irodájában, a Szent István tér 16. alatt, (minden hónap első és negyedik keddjén 16.00 – 18.00 óra között, és minden hónap első és negyedik péntekén 11.00 – 15.00 óra között.)

Forrás: szeged.hu