„Építsd újra önmagad!”- szól a jelmondata a legújabb küzdősport-aerobiknak, mely 5 évvel ezelőtt indult hódító útjára Szentesről. A stílust shihan Brezovai Sándor 6. danos kyokushin karate mester találta ki – tudtuk meg Gera Andrea oktatótól. Sokan azért kezdik el az új mozgásformát, mert túlsúlyosak és fogyni akarnak, de sokan az edzettségük növelése miatt járnak le hetente többször is az edzésekre.


Gera Andrea kifejtette, az abszolút ősi Kyokushin Karatéra épülő mozgáskultúra, új küzdősport-aerobik, mely mind mentalitásában, mind gyakorlati végrehajtásban, a leggyorsabb, a legkeményebb és a leghatékonyabb mozdulatokra törekszik, mind az ütések, mind a rúgások, mind a védések terén. Ez valóban egy valódi önvédelem, mely az aerobik lazaságával, könnyedségével abszolút a tömegsport szerelmeseivé válhat.

Hódmezővásárhelyen a Mozgásközpontban március 13-án egy születésnapi edzéssel ünneplik meg, hogy egy éve már a városban is elérhető a Nippon Zengo. Az évforduló különlegessége, hogy az alapító tartja az edzést. A Mozgás Központban, Hódmezővásárhelyen az Éva utca 5 szám alatt hétfőn és csütörtökön 18 óra 15-től lehet résztvenni az órákon.

 

Nagy Ágnes