Kos (márc.20. – ápr.19.)
Átmeneti elakadása korántsem jelenti azt, hogy le kéne mondania álmairól. Inkább hozza őket még nagyobb összhangba a hétköznapi realitásokkal! Ne éreztesse rossz kedvét családtagjaival, partnerével, semmi értelme haragosokat szerezni. Ha újra fel akarja szabadítani blokkolt energiáit, kezdjen el tai chizni. Ez formába hozza mire igazán elkezdődik a tavasz.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Bár nem annyira hatékony, mint a tegnap, még mindig megragadhatja a váratlanul kínálkozó lehetőségeket. Egy baráti körét nyomasztó korábbi konfliktus is tisztázódhat, ha ötletessége mellett közösségi szelleméről, empátiájáról is tanúságot tesz. Tervei annyira lázba hozhatják, hogy a hétköznapi, földi örömökről már alig hajlandó tudomást venni.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Unalmas, hétköznapi tevékenység – például felhalmozódott papírmunka töltheti ki a nap legjavát. Hamar szórakozottá válhat és könnyen kísértésbe esik, hogy valami érdekesebbel töltse el az időt. Ne kövesse el ezt a hibát: ha szeretné elkerülni a későbbi kellemetlenségeket, essen túl gyorsan az idegesítő kötelességeken. Utána bőven marad idő szórakozásra.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Jól tenné, ha megpróbálna lazítani: ha szép az idő, tartózkodjon sokat a szabadban, iktasson be egy wellness napot, próbáljon ki néhány természetes kozmetikumot. Új imázsa a másik nemre is kedvező hatást gyakorol – ha a meglévő zátonyra futott, akár egy komoly, hosszú távú kapcsolatot is kialakíthat. Némi figyelem ráfordítással mindenre jut ideje, energiája.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Otthonában nagy változások zajlanak: egy nagytakarítás, lakásfelújítás biztos nem a legkellemesebb program, de ennek köszönhetően több mozgástérhez juthat, ideális körülményeket teremthet alkotótevékenysége, hobbijai számára. A személyes szabadságvágy és a családi igények között még mindig nehéz egyensúlyt teremtenie.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Eddigi kemény munkája sikereket hozott, bár eredményei nem mindig állnak arányban a rájuk fordított energiával. Ha továbbra is ennyire kitartó marad, bízhat benne, hogy szerencséje sem hagyja cserben. A nap folyamán azonban különböző bosszúságok fogják kizökkenteni békés tempójából. Bármennyire nehezére esik is, maradjon diplomatikus.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Élete még mindig nem fenékig tejfel: a szája íze szerint való kihívások mellett konfliktusokat is vállalnia kell. Óvakodjon attól, hogy anyagi fölényét fitogtatva hengerelje le ellenlábasait. Egyébként is jobb, ha most mérsékli kiadásait. Némi humorérzékkel és az öntől szokásos, szeretetteljes nagyvonalúsággal tartós szövetségeseket szerezhet, sőt, hódíthat is.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Bár viszonylag gördülékenyen mennek dolgai, komor előérzetek töltik el. Jól sejti, a közeljövőben szakmai, egzisztenciális, üzleti vonalon várják kihívások. Adjon bele hát apait anyait így a hét végén is. Önnek jó érzéke van ahhoz, hogy megérezze az aktuális gazdasági – pénzügyi mozgásokat: gyűjtsön ma minél több külső információt is a témáról.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Nagy dilemma, hogy otthon, családi körben töltse a napot, társasági életet éljen, szórakozzon, netán szakmai, üzleti lehetőségeket ragadjon meg. Az élmények hajszolása sehova sem vezet, hiszen ön is tudja: aki sokat markol, keveset fog. Most ráadásul ingerlékenyebb is a szokásosnál: ne engedje, hogy pénzügyeiben érzelmei irányítsák.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Úgy érzi, most elég ereje van ahhoz, hogy megbirkózzék bizonyos, a közelmúltig nehezen kezelhetőnek talált helyzetekkel. Ez talán a házi béke időszakos felborulását eredményezheti, de némi diplomáciával elsimíthatók a feszültségek. Egy kiadós túra vagy a konditeremben töltött délután szintén kiváló alkalom lehet indulatai egészséges mederbe terelésére

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Bár pénzügyi helyzete nem rossz, ádáz harcot vív az anyagiakkal A kihívásban csak akkor leli örömét, ha valóban szobrászkodással, faragással esetleg az építőiparban keresi kenyerét, de egyébként is megpróbálhatja ilyen hobbikkal tehermentesíteni azokat az életterületeket, melyeken leginkább szenved a nyomástól. Párjával így sokkal kevesebbet fognak veszekedni.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Leküzdhetetlen késztetést érez, hogy szíve vágyait kövesse. Egy utazás, hosszabb távú terv, tanulmányok kiszakíthatják megszokott környezetéből. Amennyiben szem előtt tartja a szakmai – üzleti szempontokat, biztos lehet benne, hogy áttörése hosszú távon is sikeres lesz. Bármennyire idegesíti is szűkebb köre korlátoltsága, kerülje a konfliktusokat.

(hirado.hu)