Az étterem kínálata folyamatosan bővül. A következő időszakban egyre több zöldséges étel, gyümölccsel töltött szelet kerül fel az étlapra, illetve már kapható csökkentett kalóriatartalmú étel is, és hamarosan egy személyi edző segítségével összeállítanak egy speciális diétás ételsort is. A nagy sikerű sültes tálak összeállításánál is odafigyelnek arra, hogy egészséges finomságokat is kínáljanak a vendégeknek: „ezért szoktunk általában valamilyen roston készült húst beletenni a kínálatba, illetve a rántott sajtra is azt mondhatjuk, hogy a diétázók is fogyaszthatják. Az egészséges életmód jegyében salátaféléket, illetve fehérhúsokat készítünk – elsősorban azokat is grillen” – mondta vendégünk. De továbbra is a házias ízek játszák a fő szerepet a Pizza Mániában. „A szakácsaink saját maguk által összeállított fűszerekkel dolgoznak, nagyon sok zöldfűszert, sok paprikát, paradicsomot, uborkát, salátát használunk fel az ételeink készítése során.”

Természetesen a torkos csütörtökre is készül az étterem. Március 6-ára a legnépszerűbb ételekből állították össze a kínálatot. „Pizzáinkból a legnépszerűbbek: a sajtos, a magyaros, a bolognai, a hawaii, a sonkás-kukoricás; hamburgerekből a vega és a csalamádés kerül a kínálatba, hogy a tavasz ízeit is belevigyük ajánlatainkba, az egyéb ételeink közül pedig kiemelném a rántott sajtot, a gyros tálat, a hawaii szeletet, de benne lesz a kínálatban a nagy sikert aratott csibemájjal töltött szeletünk, a roston csirkemell pirított gombával, valamint a rostonsült halfilé, kaviáros fűszeres vajjal.”

Természetesen a torkos csütörtökön nem csak kiszállítás lesz, a betérő vendégeket is várják, de asztalt kell foglalni, a 62/234-567-es telefonszámon.

Március 8-án pedig a nőnap alkalmából meglepetéssel készülnek a hölgyeknek!

Majdhogynem egyedülálló módon, a Pizza Mánia futárainál már bankkártyával is lehet fizetni, és Szép kártyás fizetésre is van lehetőség!

A Pizza Mánia, Hódmezővásárhelyen a Dr. Rapcsák András út 50. szám alatt található – aki helyben fogyasztja el a kiválasztott finomságot, 20% kedvezményt kap; ha pedig rendelni szeretnének, vagy asztalt foglalnának, a telefonszám: 62/234-567

De érdemes figyelni a napi akciókat, és a torkos csütörtök ajánlatait is a facebookon, keressék a PizzaMánia Pizzériát!

Nyitva tartás: minden nap 11-22 óráig, szombaton pedig este fél 11-ig működik a konyha, rendeléseket is ez idő alatt fogadnak.

Kiskata