Kos (márc.20. – ápr.19.)

Látszólagos eseménytelensége ellenére a mai nap nagyon gazdag belső élményekben. Barátai, a társasági élet eseményei most inkább zavaróan hatnak, hiszen elhallgattatják belső hangját. Pedig az rendkívül fontos dolgokról suttog: ráirányítja figyelmét a jövő fejlődési irányaira, a módszerekre, amikkel háborúskodás nélkül is megszüntetheti az önt fékező energiablokkot.

Bika (ápr.20. – máj.20.)

Társaságkedvelő-és visszahúzódó énje viaskodik egymással, de szerencsére mindkettőjük igényeit kielégítheti. A nap első felébe a meditáció, különféle relaxációs gyakorlatok hozhatják magasabb energiaállapotba, a délután azonban már a tartalmas baráti összejöveteleké. A közös szellemi törekvések, spirituális utak nagy összetartó erőt jelentenek.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)

A mai nap bővelkedik lehetőségekben: élénk társasági élet, rendezvények, melyeken megcsillogtathatja előadói képességeit…és magához vonzhatja a másik nemet, valamint értékes, hosszú távon is gyümölcsöző szakmai lehetőségek. Valószínűleg az utóbbiakat kellene kihasználnia, mert mosta tavaly nyáron elkövetett hibákat is pótolni tudja.

Rák (jún.21. – júl. 22.)

A hét vége ellenére legalább a nap egy részét érdemes munkával töltenie: a most tető alá hozott feladatok sokat lendíthetnek karrierjén. Álmai, látomásai követése azonban legalább ennyire fontos, különösen ha valamilyen szellemi úton jár. Partnerével is érdemes lehet közös önismereti tanulmányokba kezdeniük: az asztrológia, Tarot, álomértelmező tanfolyamok sokat segíthetnek.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)

A mai nap csupa látomás, sejtelem. Nagyszabású tervek, izgalmas jövőképek lelkesítik. Párja, családtagjait, akik nem osztják lelkesedését, hajlamos lehet maradi alakokként kezelni. Pedig felesleges a földbe döngölnie őket, inkább hallgassa meg szempontjaikat és más tekintetben is viselkedjen úgy velük, mint egyenértékű partnerekkel. Ezzel saját haladását is megkönnyíti.

Szűz (aug.23. – szept.22.)

Végre egy békés, romantikus vasárnap! Ha korábban voltak is kételyei, ma bizonyosságot szerezhet, hogy partnere maradéktalanul hűséges önhöz. Baráti körében is kellemes élmények várják. Örömét csupán bizonyos pénzügyi aggályok árnyékolják be. Felesleges aggódnia: ha elég rugalmas, alkalmazkodik a változásokhoz meg tudja teremteni, amire szüksége van.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)

Kellemes napra virrad, amikor szinte kisujját sem kell mozdítania, és maguktól helyükre kerülnek a dolgok. Partnere is jó hangulatban van, csak nevet a korábbi nézeteltéréseken. Akár tartós békéről, akár csak fegyverszünetről van szó, élvezzék ki a pillant varázsát. Szakmai területeken is kedvező folyamatok indulnak el, bár erről talán csak hétfőn értesül.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)

A mai nap a szerelem és a romantika jegyében telik. Ha friss kapcsolatról van szó, jó esélye lehet arra, hogy az igazit találta meg, ha régebbiről, szenvedélyük újra frissen izzik. Kreatív tevékenységekben is eredményes. Programját kissé összekuszálhatja egy váratlan szakmai, üzleti lehetőség, amit, tekintettel a kiszámíthatatlan pénzáramlásra, jó lenne megragadnia.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)

Napja az inspirációk és a szenvedély jegyében telik. Egy váratlan szerelmi kaland, szórakozási lehetőség, izgalmas kaland lázba hozza, a szeretetteljes családi légkör pedig feltölti érzelmileg, energetikailag. Némi bonyodalmat okoz, ha szerelme és házastársa nem egy és ugyanaz a személy, de van olyan ügyes zsonglőr, hogy kezelje az ilyen helyzeteket.

Bak (dec.22. – jan.20.)

Bár legszívesebben otthon, családi körben pihenné ki a pörgős hetet, érdemes a társasági életbe vetnie magát. Továbbra is jó ötlet, ha megérzéseire hagyatkozik, így könnyen eligazodik a társas viszonyok labirintusában, életébe vonzhatja azokat az embereket, akik segítik törekvéseiben, és eltávolíthatja környezetéből az energiarablókat.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)

A hét vége ellenére nagyszerű üzleteket üthet nyélbe, a kapcsolatépítő találkozók pedig karrierjén is sokat lendíthetnek. Barátai, ismerősei izgalmas, spontán javaslatokkal rukkolhatnak elő: akkor is legyen rájuk nyitott, ha úgy érzi, bizonyos kompromisszumok megnyirbálják szabadságát. Egész biztos lehet benne, hogy sikerül közös nevezőre jutniuk.

Halak (febr.19.- márc.19.)

A mai nap folyamán egyszerre kell teljes éberséggel jelen lennie az anyagi világban, hogy megragadja a váratlanul kínálkozó szakmai, üzleti lehetőségeket, illetve fogékonynak maradnia a mélyebb lelki tartományokból érkező üzenetekre. Látomásait leginkább kreatív, művészi alkotásokban kamatoztathatja, de szeremét is képes elbűvölni.

Forrás: hirado.hu