A Makó FC kerete január 6-án kezdte meg a felkészülést a szezonra. A keretben történnek változások, hiszen a Guberinic testvéreket tavasszal már nem látjuk a Makó szerelésében – adja hírül a hagymavárosi klub honlapja. Mint írják Veselin Guberinic tanulmányai miatt nem tudta vállalni az edzésre járást, Miodrag megtartása pedig önmagában már költségesebb lenne az egyesület számára, így a vezetőség “eltekint további foglalkoztatásától”. Régi-új arcként visszatér a csapatba Tóth Attila, akit Bódi Attila edző a Nagykátai futsal csapatba is magával visz, valamint igazoltak egy újabb szerb játékost, akiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy hátravont ékként illetve középpályásként vethető be.

A makói klub weboldala hozzáteszi, várható további szerb játékosok próbázása is, hiszen légiósaink jó hírét vitték a klubnak és sorra jelentkeznek be a szomszédos országból labdarúgók.

Hétvégén az Erdei Ferenc téri Sporttelep műfüves pályáján kerül sor a szövetség által szervezett téli bajnokság sorozat fordulójára,ahol a Tiszasziget és az Apátfalva ellenében lép pályára a Makó FC, a forduló győztese jut a középdöntőbe. A mérkőzéssorozat 10 órától kezdődik és normál, 2×45 perces félidőkből álló találkozókkal zajlik majd.

Forrás: szegedma.hu